0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ , επειδή είμαι μάγισσα και τα βλέπω όλα με την μαγική σφαίρα μου είδα ότι η Αττική θα φτάσει στο 1200 ( χωρίς πλάκα ) .
Τα έχουμε ξαναπεί: άλλη η λογική των αναπληρωτών κι άλλη των μονίμων, αλλά έχετε κολλήσει κάποιοι...
Γεια σας. Επειδή είμαι λίγο αγχωνενη θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει σε μια απορία. Αν κάνουμε την αίτηση και μετά κάνουμε τροποποίηση υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Διότι η εγκύκλιος αναφέρει πως η αίτηση κατατίθεται άπαξ και αμετάκλητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Γι'αυτό κι εγώ το εκτιμώ γύρω στο 900, όπως έγραψα πριν. Όμως τη μάγισσα έχω μάθει να την ακούω!Αυτό όμως που γράφεις για το 750 δεν στέκει. Οι βορειοελλαδιτες έχουν πολλά κενά προς τα κάτω πριν φτάσουν Αττική.
Οσοι δεν πιανουν τον τοπο τους ή διπλα εστω, μονο Κυκλαδες-Δωδεκανησα ειναι ασφαλεις περιοχες για να γυρισουν στα 2 χρονια.Εχω παραδειγματα φιλολογων στην Δυτικη Αττικη που ουτε και φετος που αδειασε απο φιλολογους μετα απο 12 χρονια καταφεραν να παρουν μεταθεση...
Η Δυτικη Ελλάδα μεχρι που θα φτασει λετε? Με σειρα στον εκκαθαρισμενο 1200 υπαρχει περιπτωση;