0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Jarvis μπορείς να παραθέσεις στατιστικά θανάτων σαν παρενέργεια μετά το εμβόλιο γρίπης?
Απαντήσεις έδωσε σε όσους κάνουν τέτοιους συνειρμούς.
Καμία απάντηση δεν έδωσε .... ο ίδιος και όσοι σκέφτονται ανάλογα κάνουν τους συνειρμούς που βολεύουν..συνωμοσιολόγοι παντού.. όπου δεν υπάρχουν επαρκείς εξηγήσεις/απαντήσεις
Οπότε Jarvis δεν μπορεί να συγκριθεί το εμβόλιο γρίπης με covid vaccines σε επικινδυνότητα. Σωστά?
Μη μου πεις ότι δε βλέπεις τι γίνεται στο διαδίκτυο, ολόκληρα κινήματα! Οι συνωμοσιολόγοι είναι γνωστοί και δεν είναι παντού ευτυχώς. Όσο για τις εξηγήσεις/απαντήσεις, αν το γράφεις για μένα, πιστεύω ότι είναι επαρκέστατες. Αν είχα χρόνο και διάθεση ίσως να έγραφα κι εγώ 30 απαντήσεις την ημέρα. Δεν ωφελεί όμως...
https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1223768/apokalypsi-giatroy-sto-israil-pliros-emvoliasmenoi-oi-perissoteroi-astheneis-me-covid-sta-nosokomeiaΠραγματικά πείτε μου σας παρακαλώ πώς γίνεται αυτό. Αφού γλιτώνεις τη βαριά νοσηση και την εισαγωγή σε νοσοκομείο αν είσαι πλήρως εμβολιασμενος. Πως εξηγείται αυτή η κατάσταση;
Όχι δεν το έγραψα ούτε για σένα ούτε για κάποιον άλλο εδώ μέσα..το διευκρινίζω λοιπόν:Το συγκεκριμένο σχόλιο έχει ν κάνει με πολιτικά πρόσωπα και μόνο.. με αυτούς που αποφασίζουν και που δεν επιτρέπεται ελλείψει σπαντήσεων/ εξηγήσεων να καταφεύγουν σε συνομωσιολογίες..