0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
knkn, Èσπερος, elranna, jarvis , jak-13. Σιγά βρε παιδιά μη βαράτε όλοι μαζί!!! 1. Εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν για τις απόψεις του πράγμα που εσείς κάνατε επανειλημμένα. Άλλο που προτίμησα να μην απαντώ.2.Παίρνετε αποσπάσματα απ αυτά που έχω γράψει κατά καιρούς και τα διαστρεβλώνετε.3. Τονίζω και πάλι ότι δεν είμαι κατά των εμβολίων και των φαρμάκων. Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του συγκεκριμένου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ εμβολίου.4. Έιναι γνωστά σε όλους τα παιχνίδια των φαρμακευτικών για το κέρδος. Δεν λέω κάτι καινούργιο. Τα δωράκια στους γιατρούς(ταξείδια, λάπτοπ κλπ) από τους ιατρικούς επισκέπτες για να συνταγογραφήσουν αυτό και όχι το άλλο φάρμακο ή να παραγγείλουν αυτό το μηχάνημα και όχι το άλλο είναι γνωστά στον περισσότερο κόσμο.5.Φάρμακα χρησιμοποιούμε και εμβόλια κάνουμε όταν θεωρούμε ότι θα μας ωφελήσουν, μετά από πλήρη ενημέρωση και αν το αποφασίσουμε. Ο Ιπποκράτης έλεγε ότι κανείς γιατρός ή λειτουργός υγείας δεν έχει το δικαίωμα να χορηγησει δια της βίας οποιοδήποτε φάρμακο σε ασθενή ή υγιή.
Η συνέντευξη ήταν πριν 3 μήνες. Προέβλεψε πως τον Σεπτέμβριο βαριά η Pfizer θα πάρει επίσημη άδεια εξαιτίας πολιτικών πιέσεων. .......Χαρακτήρισε τα εμβόλια αναποτελεσματικά καθώς και μεταδίδεις, και κολλάς..δεν είναι αποστειρωτικά εμβόλια. Τόνισε την αξία των φαρμάκων που αν και φτηνά, ακόμη σαμποτάρονται.
https://www.facebook.com/193893090637062/posts/7419000858126213/Ο Malone εργάζεται από το 1986 αν θυμάμαι στα γενετικά αυτά εμβόλια. Ακόμη και σήμερα εργάζεται για την Αμερικανική κυβέρνηση, έχει εργαστεί στο CDC και έχει και αυτός μακροχρόνια έρευνα στο θέμα των γενετικών εμβολίων για παθήσεις όπως καρκίνος κτλ. Καλό θα ήταν πριν ρίξουμε οποιαδήποτε λάσπη σε έναν επιστήμονα, να τον κρίνουμε από το έργο του.
Αν γκουγκλάρεις Dr Malone, αμέσως εμφανίζονται άρθρα που τον κάνουν debunk, όπως αυτό: https://www.theatlantic.com/science/archive/2021/08/robert-malone-vaccine-inventor-vaccine-skeptic/619734/. Γενικά, χαρακτηρίζεται ως "scientist who spreads vaccine misinformation" και ως ο "self-proclaimed" εφευρέτης των mrna εμβολίων. ΥΓ. Ακόμα δεν κατάλαβα ποιοι είναι οι "ψεκ συστημικοί".
Προσωπικά ο λόγος του με έπεισε. Και το έργο του. Σε μια πανδημία τα φάρμακα δεν είναι απαραίτητα αλλά μόνο τα εμβόλια?? Είστε με τα καλά σας?? Όσοι νοσούν και πάνε νοσοκομείο με φάρμακα τους παλεύουν όχι με εμβόλια. Στην Ελλάδα το κοκτέιλ μονοκλωνικών έρχεται το 22. Αυτά που φώναζαν κάποιοι δήθεν "ψεκ". Μέχρι τότε στα νοσοκομεία τα προμηθεύονται (όσα μπορούν) από συναδέλφους του εξωτερικού. Υπάρχει και πρόσφατο άρθρο για συνεργασία Regeneron και AstraZeneca (αν το πρώτο το γράφω καλά) που αφορά κοκτέιλ μονοκλωνικών. Α και κάτι ακόμη... Μην πιστεύετε όλη την λάσπη σε επιστήμονες. Μου θυμίζει μεσαίωνα και ιερά εξέταση.
Προσωπικά ο λόγος του με έπεισε.