0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους,Μία ερώτηση έχω: γίνεται να κάνω αίτηση για αναπληρώτρια και να την απενεργοποιήσω αμέσως; Και να την ενεργοποιήσω στην πορεία;; πχ στη β φάση ή σε κάποια "ειδική πρόσκληση";Ρωτάω επειδή μου είναι αδύνατον να απομακρυνθώ από τον τόπο μου αυτή τη χρονική στιγμή (οικογενειακοί λόγοι) αλλά δεν ξέρω πώς θα είναι τα πράγματα αργότερα...
Θα τρέξουν παράλληλα ο πίνακας αναπληρωτών και αυτός των ωρομισθίων? ή θα γίνει διαφορετικά??? π.χ. έχω βάλει επιλογή αναπληρωτής πλήρους σε μία χ περιοχή, και έχω δηλώσει και την ίδια χ περιοχή ως ωρομίσθιος, πώς θα γίνει? επίσης οι ωρομίσθιοι έχουν συγκεκριμένες ώρες ή τους παίρνουν για όσες ώρες χρειαστει?
Παρακαλώ μπορεί κάποιος να αναρτήσει τον εκκαθαρισμενο της ειδικής μετά τους διορισμους;
Καλησπέρα σας. Μία ερώτηση να κάνω σχετικά με τις τρίμηνες συμβάσεις σε μας που δεν έχουμε καμία ελπίδα 10.000 κι πάνω..υπάρχει περίπτωση να σε τραβήξουν γνωρίζετε; Και όχι δεν δηλώνω όλη την Ελλάδα αλλά μέχρι εκεί που μπορώ να πάω. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!