0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμα νωρίς είναι για κάποιες ΔΔΕ!😆 Καλή αρχή!
Καλημέρα! Ο πίνακας με την Α φάση έφτασε στο 4068.. Εχω θέση 8800 (στον οριστικό του ασεπ), έχω καμία ελπίδα προς το τέλος;
Καλημέρα σας και συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται στην πρώτη φάση! Να σας ρωτήσω κ εγώ κάτι? Είμαι περίπου 300 άτομα κάτω από τον τελευταίο που διορίστηκε. Πιστεύετε ότι θα είμαι στην επόμενη φάση με δηλωμένες μόνο τις περιοχές της Αθήνας? Για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να εργασθώ τον Σεπτέμβριο. Λέτε να απενεργοποιήσω την αίτησή μου? Ας με βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.Σας ευχαριστώ.
Συγχαρητήρια, καλή αρχή με υγεία και δύναμη!Παιδιά, ξέρει κανένας τη Δευτέρα που θα δηλώσουμε σχολεία, πόσες ώρες θα διαρκέσει η διαδικασία; Θα έχουμε όλη την ημέρα ή κάποιες ώρες; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, ας το αναφέρει.
Παιδιά γειά σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω. Ξέρει κανείς τιπρέπει να κάνουμε τώρα; περιμένουμε την τοποθέτηση; πρέπει να κάνουμε κάτι ιντερνετικα;
Δεν έχω καταλάβει που χρησιμεύουν οι εκκαθαρισμένοι. Δεν έχω καταλάβει όσο και να δουλεύω το μυαλό μου! Πέρυσι σε θέση 9000+ ήμασταν φουλ αρνητικοί όλοι. Φέτος είπαμε πέφτουμε στο 7000+ με τους διορισμούς και παίρνουμε μία ανάσα αισιοδοξίας.