0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την πρώτη χρονιά που εφαρμόστηκε ο ΑΜΩ το έπαθα αυτό, νομίζω 2011.Τικ παντού με όλα τα δυσπρόσιτα πρώτα 59 επιλογές και τελευταία ΑΜΩ δ Αθήνας και αρχές Οκτωβρίου με καλούν ως ΑΜΩ κ μετά από μια εβδομάδα κανονικά συνεχίζουν να καλούν ΆΠΩ κάτω από εμένα. Οπότε με αυτό το υπουργείο σε αυτή τη χώρα όλα να τα περιμένεις. Οπότε μην βάλεις ΑΜΩ αν πέρσι σε πήραν πλήρους, κατά την γνώμη μου.
georgia06 δεν ήξερα ότι διορίστηκες. Έχεις και τα δικά μου συγχαρητήρια. Καλή τοποθέτηση σου εύχομαι.
Αν όμως μας προσλάβουν α φάση μειωμένου και χρειαστούν αναπληρωτή πλήρους αργοτερα θα μπορεί να αναβαθμιστούμε.
Οι Μόνιμοι ΠΕ06 προφανώς μπορούν να συμπληρώνουν ωράριο και στα Νηπιαγωγεία.Οι Αναπληρωτές ΠΕ06 που θα προσληφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου σχολικό έτος 2021-2022» δεν δύναται να συμπληρώνουν ωράριο στα Νηπιαγωγεία.Ομοίως, οι Αναπληρωτές ΠΕ06 που θα προσληφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας στην προσχολική εκπαίδευση σχολικό έτος 2021-2022» δεν δύναται να συμπληρώνουν ωράριο στα Δημοτικά Σχολεία.
Μα αν δούμε τις διάφορες διευθύνσεις έχουν δημοτικά και νηπιαγωγεία μαζι