0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό σημαίνει ότι φέτος οι προσλήψεις θα είναι κι άλλο αυξημένες. Μένει βέβαια να δούμε πόσα θα είναι τα μειωμένου.
Ποσα μορια παιρνει καποιος με μειωμενο;
Εξαρτάται αν θα είναι σε δυσπρόσιτο ή όχι. Δεν είμαι σίγουρη αν εξαρτάται και από τις ώρες. Εννοώ δεν ξέρω αν παίρνει τα ίδια μόρια κάποιος που δουλεύει 14 ή 13 ώρες για παράδειγμα με κάποιον που δουλεύει 15.
Ναι, παρέλειψα να γράψω για τα δυσπρόσιτα. Ωστόσο, παίζει ρόλο κι ο αριθμός ωρών που διδάσκεις, σωστά;
Τι να το κάνεις άμα είναι αυξημένες αλλά οι θέσεις εργασίας προσφέρουν 10 ωρη απασχόληση ?Δε φτάνουν τα τρίμηνα κ τα μειωμένου ωραρίου με 15 ώρες , πάμε τώρα στα 10 ώρα...Από το κακό στο χειρότερο
Ναι, αλλά είναι έξτρα. Θα πάρει όσους αναπληρωτές θα έπαιρνε συν αυτούς που θα πάρει για τα νηπιαγωγεία. Ίσως δουλέψουν άτομα που δεν έχουν ξαναδουλεψει. Οκ διορισμός δεν είναι..
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι. Γι' αυτό σελίδες πριν έγραφα τις ανησυχίες μου για το αν θα προσληφθούν στρατιές ΑΜΩ για τα νηπιαγωγεία. Προσωπικά δε θα δηλώσω καθόλου για μειωμένο ωράριο κι ας μην προσληφθώ καθόλου, ούτε για τρίμηνο. Το μόνο θετικό είναι ότι άτομα πιο χαμηλά στους πίνακες θα πάρουν έστω έτσι λίγη προϋπηρεσία από κει που δε θα εργάζονταν καθόλου. Αλλά όντως πάμε από το κακό στο χειρότερο. Το μειωμένο ωράριο και οι ελαστικοί μορφές εργασίας δυστυχώς ήρθαν για να μείνουν.
Κ φίλη μου μου δήλωνε μειωμένου σε κοντινές της περιοχές δεν θα βάλει καθόλου μειωμένου εξ αιτίας αυτού Έτσι όμως χάνει κ τη δυνατότητα για απασχόληση σε ενισχυτική (όπου δούλευε με 15 ώρες σπίτι της ) καθώς και στα ΔΥΕΠ.Μονο με πλήρους όμως μπορεί να μην την πάρουν καθόλου .Δε νομίζω ότι είναι αναβάθμιση.Ανακατεμα της τράπουλας θα γίνει.Καποιοι που δούλευαν πριν ίσως δεν δουλέψουν τώρα κ κάποιοι που δεν δούλευαν ίσως βρουν μερικές ώρες στα νηπιαγωγεία