0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουφ, κάθε φορά που περιμένουμε προσλήψεις κάνω το σπίτι λαμπίκο από την αγωνία. Για να περνάνε οι μέρες και να μη σκέφτομαι συνέχεια το ίδιο θέμα κάνω ό,τι δουλειά υπάρχει. Kαι επισκέψεις στο φόρουμ βεβαίως για ενημέρωση και συζήτηση με άτομα με κοινές ανησυχίες.Εγώ πάντως, αν δε μάθουμε κάτι πιο συγκεκριμένο (που δύσκολο να μάθουμε τώρα), δε θα βάλω μειωμένο ωράριο κι ό,τι γίνει.
; ααααχ γλυκούλα συναδέλφισσσαααααα, κ εγω μέχρι πέρυσι αυτό έκαναόλη μέρα φασίνα, κούκλα μπέλα το σπίτι! φέτος μετά το χτύπο που έφαγα με τους διορισμούς , ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνωωωω ένα καλό είχε αυτή η φάση πάει κ αυτό!
Εγώ τώρα μπήκα στη διπε Ροδόπης και τα δημοτικά είναι χωριστά από τα νηπιαγωγεία. Δεν ξέρω πλέον αν σταμάτησαν τα καμπανάκια να χτυπάνε και φτάσαμε στις καμπάνες.[/quote Δηλαδή συμβαίνει το ίδιο με δπε Πέλλας; Εγώ αυτό που είδα για τον κλάδο μας είναι ότι δίνει μόνο ένα δημοτικό. Τα νηπιαγωγεία που τα έχει;
Αυτό που λέτε για ανακοινώσεις σχετικά με τα κενά στις ιστοσελίδες των διευθύνσεων μου κάνει πολλή εντύπωση, καθώς στην περιοχή μου ούτε η Αθμια ούτε η
Κανονικά όμως δεν είναι πιο σωστό να καλέσουν πρώτα αναπληρωτές πλήρους και αργότερα ΑΜΩ? Εννοώ δεν είναι υποχρεωμένοι πρώτα να δηλώνουν τα πλήρους κενά?