0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι στο 2880 στον εκκαθαρισμένο. Έχω δηλώσει όλη την Ελλάδα, πλήρες και μειωμένο. Θεωρώ πως έχω ελπίδες από την πρώτη ειδική πρόκληση και μετά. Εσείς οι πιο έμπειροι τι λέτε; Ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις, αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.
Δυστυχώς όπως φαίνεται θα προσληφθούν άτομα μεν με μειωμένο ωράριο δε. Λογικά υπάρχει θέμα με τα διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης. Κρίμα, γιατί θα ήταν καλύτερο να γινόταν συνδυασμός δημοτικών νηπιαγωγείων και δημοτικών. Έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια οι ΠΕ06 τρέχουν από σχολείο σε σχολείο, συνηθισμένοι είναι. Προσωπικά προτιμώ το πλήρες ωράριο κι ας είναι σε περισσότερα σχολεία (όλοι μας φαντάζομαι). Άλλωστε και τώρα με τα νηπιαγωγεία τα πακέτα θα έχουν μέχρι και 5 σχολεία.
αυτο το 24 μειωμένου ωραριου που λέει τι έιναι? 24 θεσεις μειωμενου Χανιά εννοεί?
Πιστεύω κι εγώ πως θα κληθείς κάποια στιγμή αφού δήλωσες παντού και πλήρες και μειωμένο ωράριο. Ελπίζω να είσαι πλήρους και όχι μειωμένου που θα είναι όπως φαίνεται οι πιο πολλοί, αν όχι όλοι, που θα δουλέψουν στα νηπιαγωγεία. Τις προηγούμενες χρονιές ήσουν πλήρους ωραρίου;
Αινταααα, τα πανεμορφα κατα αλλα χανια εχουν εξωφρενικά ενοίκεια κ κόστος ζωής κ ειδικά τα χωριά είναι μακριά το ενα απο το άλλο, θες κ αμαξι κ βενζίνες. Οποτε θα γίνει τοπικό Χανιωτικο σπορ Ελεος.
Ναι, σε νηπιαγωγεία!
Προπερσι ήμουν μειωμένου και πέρυσι πλήρους! Πέρυσι όμως πήγαν πολλοί τριμηνίτες, για αυτό με πήραν πλήρους στην πρώτη ειδική πρόσκληση! Να είμαι ειλικρινής, προτιμώ Νοέμβρη να με πάρουν να ξέρω που θα πάω. Μακάρι να έχεις δίκιο συνάδελφε και μακάρι να μην τρέχω σε 5 νηπιαγωγεία!
Συμπέρασμα: Οι 2 ειδημονες 1) pde Guru Πατρέας 2) FB Guru Μαριος Μαγιολαδιτης =ειχαν παλι δίκιο-δυστυχώς βεβαια στη προκειμένη-αλλά οκ Ρισπεκτ
Εισαγωγή της Αγγλικής Γλώσσας στα Νηπιαγωγεία.Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο και την Πρωτοβάθμια Ιωαννίνων, είναι ξεχωριστό πρόγραμμα ΕΣΠΑ και θα στελεχωθεί από αναπληρωτές οι οποίοι δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν ωράριο σε δημοτικά.Ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών ΠΕ06.Άρα, υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από το υπουργείο.
Δεν ξερω, εχωω μπερδευτεί με το θέμα νηπιαγωγείων. Ελπίζω να καλέσουν αμω σε νηπιαγωγεία σε β φάση γιατί θα είναι άδικο να καλέσουν και μειωμενου στην α φάση και στη β πλήρους απο άτομα πχ που δεν θα πάνε ή αν προκυψουν κι άλλα κενά. Ο καθαρός βασικός μισθος για μειωμένου ωραρίου 14 ώρες γνωρίζετε πόσο είναι?