0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρε παράταση μέχρι 26/8 η προθεσμία για εγγραφή στο μητρώο των ΣΔΕ.
ευχαριστώ για τη διόρθωση!
Για τα ΣΔΕ έπρεπε να κανεις εγγραφή στο μητρώο (η προθεσμία ήταν μέχρι 18/08 ) κ αργότερα ,κατά τον Σεπτέμβρη όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο θα κληθούν να δηλώσουν σχολεία. Αν δεν πρόλαβες να κάνεις εγγραφή τώρα, το μητρώο θα ξανανοίξει κ μέσα στη χρονιά (Πέρυσι είχε ανοίξει ξανα κατά το Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά.) Να κοίτας στο σάιτ της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς .Στα ΣΔΕ μετράει για τους πίνακες η προϋπηρεσία μέχρι 8 ώρες την εβδομάδα ,ακόμα κ αν δουλεύεις περισσότερες ώρες
Γενικά παιδιά μην σας αφορούν τα κενά 😳(όσο παράξενο και αν ακούγεται) γιατί δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα. Τα κενά αλλάζουν, επίσης το ότι υπάρχουν δεν σημαίνει ότι τα καλύπτουν και για άλλους πολλούς λόγους η ύπαρξη των κενών δεν αποτελεί κριτήριο της επιλογής σας. Εσείς θα σκέφτεστε μέχρι που είστε διατεθειμένοι να πάτε μόλις σας πάρουν. Τώρα καλώς ή κακώς, όλα τα άλλα είναι άγνωστα, το σχολείο τοποθέτησης, οι συνάδελφοι, κτλπ. Καλή τύχη!
Δε νομίζω ότι είμαι σε θέση να συμβουλεύσω κανέναν πώς να δηλώσει περιοχές. Αυτό που συνιστώ είναι να σκεφτείς και να τα δηλώσεις με τη σειρά που πραγματικά επιθυμείς. Αν θες οπωσδήποτε να πας μακριά, δήλωσε πρώτα μακρινές περιοχές. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα σχολεία μιας περιοχής δυσπρόσιτα και δεν ξέρεις πού θα βρεθείς. Λογικά και Ήπειρο θα έχει κάποια δυσπρόσιτα, έτσι δεν είναι; Να είσαι σε επαγρύπνηση και για τις ειδικές προσκλήσεις.
ευχαριστώ και πάλι για την ισορροπημένη σου απάντηση! Εύχομαι καλή συνέχεια και να βρεθείς όπου προτιμάς!!
Ευχαριστώ Γεωργία μου!! Με το που το ανέφερες πήγα και έκανα εγγραφή στο σάιτ τους. Θα χρειαστεί να καταθέσω κάπου τα έγγραφα, όπως κάνουμε στην α'/β' βάθμια; τα αποτελέσματα πού αναρτώνται; να είσαι καλά και σου εύχομαι κάθε επιτυχία!
Συγνωμη που σας ΞΑΝΑπρηζω, αλλά με ρωτάει φιλη κ συνάδελφος κ το χω κ εγω απορια, τελικά σε μεγάλα αστικά κέντρα παίζει να πάρουν ΑΠΩ νηπιαγωγεία? ή οχι? πφφφ
Αυτό έχει να κάνει με το αν είναι μεγάλα αστικά κέντρα ή με το τι ορίζει το πρόγραμμα των αγγλικών για τα νηπιαγωγεία;
Περιοχές με κενά ΑΠΩ για Αναπληρωτές ΠΕ06 που θα προσληφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας στην προσχολική εκπαίδευση σχολικό έτος 2021-2022»:Α' Θεσσαλονίκης: 10 ΑΠΩ - 12 ΑΜΩ