0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορώ κι εγώ καθώς τα προγράμματα ΕΣΠΑ είναι για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Και λέω απορώ γιατί μου το είπαν δύο διαφορετικές συνάδελφοι σήμερα ότι πιθανόν στα μεγάλα αστικά κέντρα ΑΠΩ να συνδυάσουν δημοτικά και νηπιαγωγεία. Ωστόσο, επειδή δε θέλω να διαδίδω εγώ πράγματα που δεν ισχύουν, τονίζω ότι δεν είχαν συγκεκριμένη πηγή οι ίδιες (σπασμένο τηλέφωνο; τι να πω;). Κι αυτές από κάπου το άκουσαν, οπότε προσωπικά δεν το αξιολογώ ως κάτι σημαντικό και αξιόπιστο.
Ευχαριστούμε πολύ! Άρα στα νηπιαγωγεία θα προσληφθούν κι ΑΠΩ. Να φανταστώ ότι μέχρι στιγμής αυτές είναι οι πληροφορίες σου ή είναι οι μόνες Διευθύνσεις που θα γίνει αυτό και μπορεί να ισχύσει και για Αττική; Συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις!
Ναι, θα υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης,εδώ αναβαθμιζόμαστε από τις ΔΥΕΠ που είναι τελείως διαφορετικό πρόγραμμα,Το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτή η αναβάθμιση.
Ωστόσο, η απορία μου παραμένει: όσοι προσληφθούν ως ΑΜΩ στο πρόγραμμα των νηπιαγωγείων θα έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης σε πλήρους ή θα όχι; Δηλαδή η δυνατότητα αναβάθμισης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των ωρών ή καθορίζεται από το είδος του προγράμματος ΕΣΠΑ;
Ναι όμως αν παρουσιαζόταν αργότερα πλήρες κενό σε πρωινό δημοτικό της ίδιας διεύθυνσης και ήσουν πρώτη στον πίνακα γινόσουν πλήρους.Αυτό εννοώ.Αναβάθμιση δεν είναι αυτό;
Πρακτικά γίνεται να πάρουν πλήρους ωραρίου μόνο σε νηπιαγωγεία; Γι'αυτό έχω προβληματιστεί σχετικά με τη δυνατότητα αναβάθμισης.