0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μatina7,δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο στα περσινά πλαίσια μάλλον θα κινηθούν τα πράγματα με περισσότερους ΑΜΩ στα νηπιαγωγεία.Η σειρά σου που είναι περίπου;
Διαβάζοντας τις απαντήσεις των δύο τελευταίων σελίδων, αναρωτιέμαι μήπως έκανα λάθος που αφαίρεσα τη δήλωση ΑΜΩ στο νομό μου. Εάν όντως προτιμηθούν περισσότεροι ΑΜΩ από τους ΑΠΩ, λογικά μειώνονται δραματικά οι ελπίδες μου να προσληφθώ φέτος... Εκτός κι αν με καλύψει η δήλωση ωρομίσθιας απασχόλησης, αλλά και αυτή αφορά μόνο το νομό μου. Είναι ασύμφορο να νοικιάζεις με την ελάχιστη (9) ωρομίσθια απασχόληση. Πόση είναι η ωριαία αποζημίωση;
Λίγο μετά τη χιλιοστή. Πλέον αφαιρούνται οι 300+ που διιρίστηκαν ως μόνιμοι, οπότε είμαι μετά την 700η.Ξέρουμε πότε θα ανκοινωθούν οι περιοχές; Πέρυσι βγήκαν στις 26/8. Πόσες μέρες προσθεσμία θα έχουμε για να δηλώσουμε τις σχολικές μονάδες; Τα εργαστηριακά τεστ πόσο πρόσφατα πρέπει να είναι; Λογικά θα αναλαμβάνουμε υπηρεσία από την 1/9.
Διάβασα τώρα σε ενημερωτική ιστοσελίδα ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Μορφή στη δήλωση σχολείων δε θα δίνεται η ομάδα σχολείων αλλά το σχολείο τοποθέτησης (αυτό με τις πιο πολλές ώρες). Για να δούμε αν θα ισχύσει...
Δεν νομίζω ότι στέκει αυτό. Τι δηλαδή θα είναι μυστικό και αφού συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ θα γίνεται τελετή αποκάλυψης; Σαν να τραβάς κλήρο;Ο Κορδης πάλι λέει ότι θα δίνονται τόσα κενά όσα και οι προσλήψεις για να επιλέξουμε. Και ότι τα υπόλοιπα θα μένουν κρυμμένα εως την επόμενη φάση. Με τόσες φήμες αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιοι απλά διασκεδάζουν εις βάρος μας.Πάντως στην περιοχή μου η Αβαθμια έχει δώσει στους 7 νεοδιοριστους 24 κενά να επιλέξουν οργανωμένα σε ομάδες. Τα υπόλοιπα 17 θα πρέπει να καλυφθούν από αναπληρωτες είτε σε μια φάση είτε σε περισσότερες.
Συναδελφοι μπορειτε να κανετε εκτιμηση για νομο Αττικης; Δεν καλυψαν στους μονιμους θεσεις περα απο Α’ Πειραια και Δυτικη Αττικη, και βασει των κενων που δοθηκαν περσι στη Γ’ φαση μαλλον προεκυψαν πολλα… ή ηταν αδειες ευπαθων ομαδων; Γνωριζει κανεις που διοριστηκε εκει εαν υπαρχουν κενα;
Εμάς πάλι στη Δυτική Αττική μας τα είχαν δώσει όλα από την αρχή.
Matina7 μια χαρά είναι η σειρά σου,είναι πιθανό να δουλέψεις κι από την πρώτη φάση,άντε στη δεύτερη,μην αγχώνεσαι τόσο πολύ,καλή επιτυχία!