0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη θα σου δινουν το σχολειο τοποθετησης αλλα δε θα λενε αν θα καλύπτεις και σε αλλα; Τι ειναι παλι τουτο; Περσι τουλαχιστον ηταν ξεκαθαρο τι επιλεγεις…
Δεν νομίζω ότι στέκει αυτό. Τι δηλαδή θα είναι μυστικό και αφού συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ θα γίνεται τελετή αποκάλυψης; Σαν να τραβάς κλήρο;Ο Κορδης πάλι λέει ότι θα δίνονται τόσα κενά όσα και οι προσλήψεις για να επιλέξουμε. Και ότι τα υπόλοιπα θα μένουν κρυμμένα εως την επόμενη φάση. Με τόσες φήμες αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιοι απλά διασκεδάζουν εις βάρος μας.Πάντως στην περιοχή μου η Αβαθμια έχει δώσει στους 7 νεοδιοριστους 24 κενά να επιλέξουν οργανωμένα σε ομάδες. Τα υπόλοιπα 17 θα πρέπει να καλυφθούν από αναπληρωτες είτε σε μια φάση είτε σε περισσότερες.
Συμβαίνει εδώ κ χρόνια σε κάποιες διευθύνσεις εκπαίδευσης να δίνουν μόνο το σχολείο τοποθέτησης όταν δηλώνουμε κ όχι πακέτα σχολειων .
Μέχρι τώρα όπου δούλεψα έδιναν πάντα πακέτα και το θεωρώ πιο βολικό.
. Είναι θέμα διεύθυνσης εκπαίδευσης πως δίνει τα κενά Συμφωνω ότι είναι βολικό για εμάς ,αλλά δεν υποχρεούνται να το κάνουν.Πέρυσι, προπερσι, το 2017 κ τι 2012 στις ΔΠΕ που είχα δουλέψει αρχικα μας είχαν δοθεί μόνο τα σχολεία τοποθέτησης.
Ναι, κατανοητό ότι δεν υποχρεούνται. Άλλωστε αν π.χ. σου λείπουν 4 ώρες, μπορεί να μην ξέρουν ακόμη κι οι ίδιοι πού θα σε στείλουν. Θέλουν πρώτα να καλύψουν τα σχολεία με τις πιο πολλές ώρες.
Αύριο Τρίτη ή την Τετάρτη το αργότερο, σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο alfavita.gr από διάφορες πλευρές, αναμένεται να τρέξει τελικά το σύστημα για την Α' φάση προσλήψεων αναπληρωτών.
Επειδή κι εμένα με αφορά αυτό με τα rapid νομίζω μέχρι 48 ωρών δέχονται.
Που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα και οι μετέπειτα δηλώσεις σχολικών μονάδων θα ξεκινήσουν πότε και με πόσες ημέρες προθεσμία; Ελπίζω να κοινοποιηθούν τα δικαιολογητικά, ιδίως ό,τι αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής των εργαστηριακών τεστ. Η 1/9 είναι την ερχόμενη Τετάρτη.
Αν βγουν Τετάρτη λογικά θα δώσει μέχρι τη Δευτέρα να παρουσιαστείτε. Αν βγουν Τρίτη πιθανόν να δώσει μέχρι Παρασκευή.