0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα δικαιολογητικά πάνω κάτω ίδια είναι κάθε χρόνο. Κάτι είχαν πει πως φέτος δε θα καταθέταμε από την αρχή όλες τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας αλλά δεν ξέρω τι θα ισχύσει. Είναι βέβαια το λιγότερο που με απασχολεί μιας και τα χαρτιά όλα τα έχουμε ή μπορούμε να τα κατεβάσουμε από το διαδίκτυο. Έχω κλείσει και τα ραντεβού για τους γιατρούς. Το πού θα βρεθώ και πότε είναι που σκέφτομαι.
Χωρίς να ξέρεις εάν θα σε πάρουν έκλεισες ραντεβού; Το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά μετά θα βρεθώ εκτεθειμένη.
Μα παιδιά δεν θα συμβεί και κάτι να έχετε την βεβαίωση και να μην σας πάρουν! Απλά δεν θα προσκομίσετε πουθενά το χαρτί εντέλει. Το πρόβλημα είναι ότι θα μείνουμε χωρίς δουλειά... το χαρτί ας το πετάξω😜😜
Οπότε μας συμβουλεύετε να κλείσουμε από σήμερα ραντεβού; Αναγκαστικα θα πάω σε ιδιώτες, καθώς δεν υπάρχει ψυχίατρος σε δημόσια δομή υγείας στο Δήμο μου. Εάν δεν απατώμαι, 20 ευρώ πήρε πέρυσι. Μετρά και στο αφορολόγητο. Τα rapid τεστ ακόυγεται ότι θα συμφωνηθεί να στοιχίζουν 10 ευρώ. Καλή τιμή. Έβγαλα το πιστοποιητικό οικ. κατάστασης από το gov.gr. Λέτε να μη γίνεται δεκτό λόγω της ψηφιακής υπογραφής; Πέρυσι μου το ζήτησαν παρόλο που δεν αντλούσα κανένα μόριο/δικαίωμα. Και στα δικαιολογητικά της προκήρυξης του 2019 το ζήτησαν. Δεν ξέρω γιατί.
Μετράει κανονικά το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που κατέβασες. Η ψηφιακή υπογραφή είναι φυσικά αποδεκτή. Οι υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες να δέχονται τα έγγραφα με ψηφιακή υπογραφή που προσκομίζουν οι πολίτες. Αν είναι να πας σε ιδιώτη, φαντάζομαι θα βρίσκεις και πιο άμεσα ραντεβού. Τώρα αν χρειαστεί να φύγεις από το νομό σου και πιστεύεις ότι θα δυσκολευτείς να τρέχεις και για τη βεβαίωση, μπορείς από τώρα να κλείσεις ραντεβού. Λογικά θα σε καλέσουν σύντομα οπότε θα σου χρειαστούν οι βεβαιώσεις.*όσο για τα rapid tests,
Μόνο που τα rapid στοιχίζουν 20 στην παρούσα φάση. Πού θα αναρτηθούν τα ονόματα της Α' φάσης;
Εγκαταλειπουμε την πιθανη σημερινη ανακοινωση; Πηγε σχεδον 3… χωρις πληροφοριες, ωστοσο ανοιξε η πλατφορμα anaplirotes.gov.gr…
Καινούρια είναι αυτή η πλατφόρμα; από εδώ θα από δεχθούμε τη σύμβαση;