0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, μέσω αυτής της πλατφόρμας θα γίνει η σύναψη της σύμβασής μας με το Υπουργείο.
Δεν είχα δει καμία ανακοίνωση γι αυτό μέχρι σήμερα, ευτυχώς υπάρχει κ το pde! Ευχαριστώ!
Πώς σας φαίνονται τα κενά που έδωσε ο patreas, τον οποίο ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά, για τη δευτεροβάθμια; 280 ΑΠΩ και 8 ΑΜΩ. Μένει βέβαια να δούμε πόσα θα καλυφθούν... Πέρσι, αν δεν κάνω λάθος, πήραν στην α' φάση κάπου 120 άτομα στη δευτεροβάθμια και 10 στην Ειδική.Μακάρι να είχαμε μια εικόνα και για τα κενά της πρωτοβάθμιας! Προσωπικά, βέβαια, δεν περιμένω α' φάση αλλά μετά την α' έρχεται και η β'
Πολύ καλά είναι για
Σίγουρα με βάση τα περσινά κενά και τις συνταξιοδοτήσεις παρά τους διορισμούς κενά θα έβγαιναν και λογικά θα βγουν κι άλλα. Λογικά θα υπάρξει κι ένας μεγάλος αριθμός προσλήψεων στην πρωτοβάθμια.
Απο τον οδηγό Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου» της Πράξης «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» .Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνεται ότι η πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών μέσω της Πράξης «ΕΙ-ΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» αφορά στην παροχή εκπαιδευτικού έργου αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης Πράξης. Δεν είναι δυνατή: η συμπλή-ρωση ωραρίου σε δημοτικά σχολεία, η συμπλήρωση ωραρίου με διοικητικό έργο, η παράλληλη στή-ριξη μαθητών, η κατ’ οίκον διδασκαλία κ.λπ., αφού δε συνδέονται άμεσα με το φυσικό αντικείμενο της Πράξης και τα Ωρολόγια Προγράμματα Σπουδών.
Ευχαριστούμε για την παράθεση! Δεν ξέρω αν πάρουν ΑΠΩ Αττική για τα νηπιαγωγεία όπως στη Θεσσαλονίκη που μας είπε πριν λίγες μέρες ο patreas αλλά αυτό θα ήταν για μένα από τα πιο δύσκολα σενάρια. Σε καμιά περίπτωση δε θα παραπονιόμουν εννοείται αλλά αυτοί οι λίγοι που θα δουλέψουν ως ΑΠΩ σε νηπιαγωγεία έχουν από τώρα το θαυμασμό μου. Δύσκολο και κοπιώδες έργο.
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε ποιο ακριβως τοπικ τα ανεβασε αυτα ο Πατρεας? Ψαχνω και δεν μπορω να το βρω.