0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Συγχαρητήρια σε όσους ήταν στην α' φάση! Ήμουν κι εγώ τελικά! Καλή μας τοποθέτηση και καλή σχολική χρονιά να έχουμε! Και να γίνουν σύντομα κι οι δεύτερες φάσεις να έρθει η σειρά και των υπόλοιπων!Διαπίστωση κοιτώντας τους πίνακες: Άτομα με αρκετά μόρια που θα μπορούσαν να είναι πλήρους ωραρίου σε περιοχή/νομό διπλανό κοντά τους ή να κληθούν σε επόμενη φάση είχαν βάλει και μειωμένου ωραρίου με αποτέλεσμα να τους καλέσουν στα νηπιαγωγεία ως ΑΜΩ.
English καλημέρα 😊Σε πήραν Αθήνα τελικά? Καλή συνέχεια σε όλους και καλή αρχή!
Συγχαρητήρια!!! Μπράβο! κι εμένα με πήραν πλήρους αλλά επιβεβαιώνεται τελικά αυτο που έλεγα για τα νηπιαγωγεία?
Ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα και καλή τοποθέτηση! Τι να σου πω, σκέψεις βλέποντας τον πίνακα κάνω και από ένα δύο άτομα που συζήτησα και τους καλεσαν ΑΜΩ ενώ πέρσι ήταν ΑΠΩ είδα απογοήτευση. Κάποιοι επέλεξαν να μη δηλώσουν μειωμένο ωράριο, μεταξύ αυτών κι εγώ, και δεν το μετανιώνω. Ερώτηση: Φίλη έχει προσληφθεί ως ΑΜΩ σε νηπιαγωγεία σε περιοχή που πέρσι δούλευε ως ΑΠΩ. Αν στην επόμενη φάση υπάρξει κενό πλήρους και είναι αυτή πιο πάνω στον πίνακα από όσους είχαν δηλώσει πλήρους την περιοχή, θα αναβαθμιστεί σε ΑΠΩ;
Νσι μπορεί να αναβαθμιστεί στην ίδια περιοχή κ την ίδια βαθμίδα προσλήψης με τώρα.
Κι αν ας πούμε, αναβαθμιστούν 4-5 άτομα αυτό δε θα αναστατώσει τα σχολεία όπου ήδη είχαν τοποθετηθεί οι πρώην ΑΜΩ;
Στο κενό ΑΜΩ που αφήνει αυτός που αναβαθμίζεται πηγαίνει Άλλος ΑΜΩ