0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημέρα και καλή τοποθέτηση στους συναδέλφους που διορίστηκαν! Παρακολουθώ τις ερωτήσεις για αναβάθμιση των ΑΜΩ σε ΑΠΩ απο τα νηπιαγωγεία και αναρωτιέμαι με τα 2ωρα πώς αυτό θα είναι εφικτό κυρίως σε μικρότερες περιοχές όπου θα πρέπει ο εκπαιδευτικός να τρέχει (ως συνήθως) και περισσότερο πλέον για να τα προλάβει. Προσωπικά δε δήλωσα ΑΜΩ αλλά έχω την αίσθηση πως αυτή τη φορά με τα νηπιαγωγεία δε θα είναι τόσο εύκολο η απλό να αναβαθμιστεί κανείς όπως γινόταν ως τώρα. Αυτή ήταν η δική μου προσωπική εκτίμηση και γι' αυτό δε τα δήλωσα. Αυτάαααα!!!! Καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά σε όλους!!!!
Προφανώς. Μιλώ για την αναστάτωση παιδιών αλλά κι εκπαιδευτικών, γνωριμία από την αρχή με νέα άτομα, εκπαίδευση νέων εκπαιδευτικών στον τρόπο διδασκαλίας στην προσχολική ηλικία κλπ. Αλλά φυσικά πώς αλλιώς να γίνει αφού το επέλεξαν;
Μatina7 ξέρουν αυτοί τι ακριβώς να γράψουν. Εγώ που πήρα σε ψυχίατρο για ραντεβού κ τους είπα οτι βιάζομαι για ραντεβού με ρώτησαν αν είμαι εκπαιδευτικός.
Στο πιστοποιητικό από ειδικό παθολόγο και ψυχίατρο τι πρέπει να αναγράφεται ακριβώς;
Όπως έγραψα και σε άλλη συζήτηση, ο κάθε γιατρός γράφει περίπου τα ίδια, σε μεγαλύτερη ή μικρότερη λεπτομέρεια όπως: "... Από την κλινική εξέταση προκύπτει / δεν παρατηρείται ..." και συμπληρώνει τα ευρήματα. Ό,τι κ' να γράψει, αν ζητήσετε στο τέλος να αναγράφει "Με την παρούσα βεβαίωση πιστοποιείται η υγεία της (του) εκπαιδευτικού και η ικανότητά της (του) να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα." είστε εντάξει. Σημειωτέον:Σε περίπτωση που πάτε σε ιδιώτες, επειδή πολλοί το 'χουν μαγαζάκι κ' ζητάνε όσα τους λείπουν για τη βεβαίωση (κ' δεν εξετάζουν κιόλας), μη δεχθείτε να πληρώσετε πάνω από €20,00.
Γεια σας συνάδελφοι και συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν…! θεωρείτε ότι το σύστημα θα ανοίξει τη Δευτέρα το πρωί και θα είναι ενεργό μέχρι το βράδυ; Τα αποτελέσματα δηλαδή πότε θα βγουν, αν κάποιος έχει να ταξιδέψει σε νησί, πόσο εφικτό είναι να μπορεί να είναι εκεί την 1 Σεπτεμβρίου;
...Αυτό που θα ήθελα είναι να εξηγήσει κάποιος εμπειρότερος τι σημαίνει πρακτικά η κατηγορία μοριοδότησης Α, Β, Γ, ΣΤ κοκ μιας σχολικής μονάδας. Λογικά η Α σημαίνει ένα μόριο; Και είναι ένα μόριο το έτος ή το μήνα; Σίγουρα θα παίξει ρόλο στην επιλογή των σχολικών μονάδων....
Σου απάντησα επ' αυτού εδώ --> https://www.pde.gr/index.php?topic=36328.msg1131308#msg1131308