0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμείς είμαστε αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ; Μας ζητάνε να τα στείλουμε στη ΔΠΕ μέσω email έως τις 30/8, αλλά δεν ξέρουμε σε ποια σχολική μονάδα θα είμαστε. Να το αφήσω κενό;Εννοείται θα το αφήσεις κενο.....ας κάνουν κάτι κι αυτοί επιτέλους....https://dipe.ser.sch.gr/archives/8853
Άγνωστο. Κατά πάσα πιθανότητα, από τις επιλογές σου θα γίνει η τοποθέτηση. Αφού θα πας για ανάληψη, θα ξέρεις πόσες ώρες έχεις σε αυτό το σχολείο κ', αν δε συμπληρώνεις ωράριο, σε επόμενη φάση θα σε διαθέσουν κ' σε άλλα σχολεία.Ξαναλέω, όμως, δε γνωρίζω. Υποθέτω. Πέρυσι, με τοποθέτησαν σε σχολείο στις 26/9 κ' αρχικά είχα 14 ώρες. 2 εβδομάδες αργότερα, μου έδωσαν άλλες 4 από μάθημα
Αν τα σχολεία τελικά δεν μας τα εμφανίσουν ομαδοποιημένα μετά μπορούν να μας στείλουν για συμπλήρωση ωραρίου οπουδήποτε αυτοί θέλουν;Στην πρωτοβάθμια πάντα τα έδιναν σε ομάδες τα σχολεία ώστε να συμπληρώνεται το ωράριο, στην δευτεροβάθμια ξέρετε τι ισχύει;
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι νομίζω. Δυστυχώς νομίζω ότι άτομα που θα τα καλούσαν λίγο αργότερα ΑΠΩ θα εγκλωβιστούν ως ΑΜΩ στα νηπιαγωγεία. Θέμα επιλογών φυσικά είναι όλα αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ούτε όλοι έμπαιναν στο φόρουμ ή σε ομάδες του fb ώστε να καταλάβουν τι θα γινόταν.
Με βάση το ελληνικό αριθμητικό σύστημα, το Ι αντιστοιχεί στο 10, επομένως το ΙΓ σημαίνει 13, σωστά; Μπορεί και να κάνω λάθος.
Το πώς γίνεται η αναβάθμιση είναι ξεκάθαρο καθως οι προϋποθέσεις αναβαθμισης περιγράφονται επακριβώς στην προκήρυξη για τους αναπληρωτές.
Έχω καταλάβει τις προϋποθέσεις αναβάθμισης αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτές. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι σε επόμενη φάση, λίγο μετά, θα μπορούσε ένα άτομο που είναι τώρα ΑΜΩ στην Α' περιοχή να προσληφθεί ως ΑΠΩ στη
Το ΙΓ στο ελληνικό αριθμητικό σύστημα όντως σημαίνει 13. Όμως, το ΥΠΑΙΘ αποφάσισε η 13η κατηγορία σχολείων να δίνει 14 μόρια.
Αυτά δυστυχώς συναδέλφισσα δεν μπορεί να τα προβλέψει κανείς...Ο καθένας δηλώνει με βάση τα δικά του κριτήρια και απο εκει και πέρα είναι θέμα τύχης .Γιατί μπορεί πχ να είναι κάποιος τώρα ΑΜΩ αλλά η επόμενη φάση να μην ηταν στη γενική εκπαιδευση αλλά στα ΔΥΕΠ , όπου μας παίρνουν μόνο μειωμένου , κ πάλι μειωμένου να τον έπαιρναν. Θα το δείτε με τον καιρό όσοι είστε νέοι αναπληρωτές ότι ο παράγοντας τύχη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο...
Όταν είσαι στην κόψη και φοβάσαι ότι μπορεί να μην δουλέψεις αναγκάζεσαι να βάλεις μειωμένου..Εγώ δούλεψα σε διπλανό νομό μειωμένου αν όμως δεν το είχα κάνει δεν θα είχα τα μόρια εκείνης της χρονιάς όσα κι αν ήταν.Όλα παίζουν τον ρόλο τους και φυσικά και η τύχη όπως είπε και η συνάδελφος.