0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πίνακας ελέγχου ΜySch
Σύμφωνα με την εγκύκλιο μεταθέσεων για προϋπηρεσία μικρότερη των 15 ημερών δεν υπολογίζονται τα ΜΣΔ.Από 15 ημέρες και πάνω λογίζεται ως ένας μήνας και παίρνεις το 1/12 των ΜΣΔ της περιοχής που υπηρέτησες.
Οι αιτήσεις μετάθεσης, από το τρέχον έτος υποβάλλονται από τους εκπαιδευτικούς από την 16η έως την 31η Οκτωβρίου κάθε έτους.Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις μετάθεσης υποβάλλονταν μέσα στο μήνα Νοέμβριο κάθε έτους.
Ευχαριστώ πολύ! Επομένως για προϋπηρεσία 1μ-1η πρέπει να έχω μσδ. Στη δδε που ανήκω πρέπει να απευθυνθώ για να μου τα περάσουν; Έχω και μια άλλη απορία: κάποιο σχολικό έτος είχα σύμβαση από αρχές Οκτωβρίου μέχρι τέλος Ιουνίου συνεχόμενη (χωρίς να ήμουν αμω και να έγινα απω). Για ποιο λόγο μου την έχουν περασμένη σε 2 κομμάτια;
Η συνυπηρέτηση δεν εμφανίζεται το σύστημα , προσμετράται ομως κανονικά όπου χρειάζεται προσκομίζοντας κάθε χρόνο τα στοιχεια που την πιστοποιουν
Καλησπέρα. Είμαι νεοδιόριστη και θα κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση. Η προ'υ'πηρεσία είναι περασμένη στο σύστημα και αντλείται αυτόματα, αναφέρει η εγκύκλιος. Δεν έχω εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση. Συνεπώς υποβάλλω απλά την αίτηση και δε στέλνω κάποιο δικαιολογητικό, σωστά;;; Επιπλέον μήπως γνωρίζει κάποιος πώς υπολογίζονται τα μόρια της προ'υ'πηρεσίας στους μόνιμους;; Έχω εργαστεί ως αναπληρώτρια επί δέκα σχολικά έτη από πρώτη-δεύτερη φάση και στο σύστημα έχουν περαστεί ως ''Μόρια συνολικής προ'υ'πηρεσίας 21, 45''. Αφού για κάθε μήνα υπολογιζόταν ένα μόριο, πώς βγαίνουν τόσα λίγα;; Όποιος γνωρίζει να εξηγήσει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα. Είμαι νεοδιόριστη και θα κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση. Η προ'υ'πηρεσία είναι περασμένη στο σύστημα και αντλείται αυτόματα, αναφέρει η εγκύκλιος. Δεν έχω εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση. Συνεπώς υποβάλλω απλά την αίτηση και δε στέλνω κάποιο δικαιολογητικό, σωστά;;; Επιπλέον μήπως γνωρίζει κάποιος πώς υπολογίζονται τα μόρια της προ'υ'πηρεσίας στους μόνιμους;; Έχω εργαστεί ως αναπληρώτρια επί δέκα σχολικά έτη από πρώτη-δεύτερη φάση και στο σύστημα έχουν περαστεί ως ''Μόρια συνολικής προϋπηρεσίας 21, 45''. Αφού για κάθε μήνα υπολογιζόταν ένα μόριο, πώς βγαίνουν τόσα λίγα;; Όποιος γνωρίζει να εξηγήσει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.