PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Εργασιακά
Νεοδιόριστοι
(Συντονιστές:
happiness
,
MARKOS
)
Υπεράριθμοι νεοδιόριστοι
Τελευταία νέα
Προσλήψεις 2.450 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Προσλήψεις 465 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ)
Πρόσληψη πέντε (5) εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου
Προσλήψεις 69 εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων στην Πρωτοβάθμια Γενική Εκπαίδευση
Προσλήψεις 337 εκπαιδευτικών κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στην Πρωτοβάθμια Γενική Εκπαίδευση
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
8
9
10
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Υπεράριθμοι νεοδιόριστοι (Αναγνώστηκε 48438 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
pe03freak
Νέο μέλος
Απ: Υπεράριθμοι νεοδιόριστοι
«
Απάντηση #126 στις:
Αυγούστου 14, 2008, 11:41:52 pm »
Tweet
Α ειμαι γραφικος ευχαριστω
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 17:52:04 »
lydia
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #127 στις:
Αυγούστου 29, 2008, 07:34:29 pm »
Συνάδελφοι γεια σας!
Παρουσιάστηκα αυτές τις ημέρες και όπως σε πολλές διευθύνσεις αντιμετωπίζουμε το θέμα της υπεραριθμίας.
Αν γνωρίζει κάποιος παλαιότερος - από έγκυρη πηγή (π.χ. κάποιον αιρετό) τι ισχύει με τα μόρια θα ήθελα μερικές πληροφορίες.
Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να ξέρω αν όλοι οι υπεράριθμοι παίρνουν τα ίδια μόρια (δεδομένου ότι τυπικά θα τοποθετηθούν σε σχολείο της (περιοχής τους) ή αν υπάρχει κάποιο κριτήριο βάσει του οποίου γίνεται η τοποθέτηση των υπεράριθμων.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καταγράφηκε
ol_dim
Νέο μέλος
«
Απάντηση #128 στις:
Αυγούστου 30, 2008, 07:19:47 pm »
Δυστυχώς σε όλους τους νομούς οι υπεραριθμίες θεωρούνται κάτι δεδομένο..και εμένα μαζί με αρκετούς συναδέρφους μας έβγαλαν υπεράριθμους στη ΔΔΕ που διοριστήκαμε βέβαια άκρη δεν βγάζουμε με το τί θα γίνει.. τυπικά είμαστε σε διάθεση ΠΥΣΔΕ στις 8/9 μετά τα ΠΕΚ θα πάμε 5 συνάδερφοι σε ένα γυμνάσιο για ανάληψη υπηρεσίας και μετά θα μας βάλουν κάπου όπως μου απάντησαν από την ΔΔΕ που πήρα τηλέφωνο.Τώρα επειδή το έψαξα τί εννοούν με αυτό το κάπου οι εκδοχές είναι πολλές ή να μας διαθέσουν στην πρωτοβάθμια σε όποιον κλάδο υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή μέσα στα γραφεία της ΔΔΕ ή σε άλλο νομό της περιφέρειας που θα έχει κενά ή στη χειρότερη των περιπτώσεων σε κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία..τί να πω άκρη δεν βγάζουμε οπότε απλά ας περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει...πάντως μου είπαν ότι αν μας τοποθετήσει κάπου η ΔΔΕ από μόνη της δικαιούμαστε τα πάντα άδειες, μετάθεση κτλ ενώ αν ζητήσουμε εμείς απόσπαση δεν θα μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας για απόσπαση..αυτά προς το παρόν αν μάθω κάτι άλλο θα ξαναστείλω.Α! Και για τα μόρια μου είπαν ότι αν πάμε με τη θέληση μας κάπου με απόσπαση τότε θα πάρουμε τα μόρια της περιοχής που θα πάμε αν όμως μας στείλει το ΠΥΣΔΕ ως υπεράριθμους κάπου τότε παίρνουμε τα μόρια της περιοχής διορισμού μας.
Καταγράφηκε
HELENQ
Νέο μέλος
«
Απάντηση #129 στις:
Σεπτεμβρίου 01, 2008, 06:16:46 pm »
σε ποια διευθυνση σας το ειπαν αυτο, ότι δηλαδή αν κάνεις αίτηση για απόσπαση λόγω υπεραριθμίας πρεπει να υπηρετήσεις την οργανική σου; τελικά κάνατε αίτήσεις απόσπασης ή περιμενετε την απόφαση του υπουργείου και μετά; μαι φίλη μου αντιμετωπίζει την ιδια κατασταση και σε ρωτάω εκ μέρους της,
ευχαριστώ!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 17:52:04 »
xstavros
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #130 στις:
Σεπτεμβρίου 01, 2008, 06:35:37 pm »
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει στο εξής ....Είμαι νεοδιόριστη φιλόλογος με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και διετή προϋπηρεσία ως αναπληρώτρια σε ΣΜΕΑ. Τοποθετήθηκα σε κανονικό γυμνάσιο όπου ο δ/ντης με ενημέρωσε ότι περισσεύω . Στην περιοχή όπου διορίστηκα υπάρχουν ωστόσο άλλα σχολεία με κενά φιλολόγων. Ζήτησα από το ΠΥΣΔΕ ,αφού το πιο πιθανό είναι να τεθώ στη διάθεσή του, να με τοποθετήσει σε ΣΜΕΑ λόγω ειδικών προσόντων,όμως προσπαθούν να το αποφύγουν για να καλύψουν κάποιο κενό σε κανονικό σχολείο. Μπορούν τελικά να αρνηθούν ? Περιμένω την γνώμη σας ...ευχαριστώ.......
Καταγράφηκε
stasi
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #131 στις:
Σεπτεμβρίου 03, 2008, 05:32:18 pm »
Το που θα σε στείλουν είναι δική τους υπόθεση.
Καταγράφηκε
Δεν πειράζει με τα χρόνια τα δέντρα θα ξαναγίνουν ..... βίλες!
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
8
9
10
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum