0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας, πού μπορούμε να δούμε την πραγματική προϋπηρεσία μας για να καταλάβουμε πότε αλλάζουμε ΜΚ;
Στους πόσους μήνες προϋπηρεσίας αλλάζουμε ΜΚ;;
Μπορούμε να το δούμε και κάπως αλλιώς; Έχω προϋπηρεσία πολλά έτη στο δημόσιο χωρίς να είναι εκπαιδευτική για να γράφεται στο teachers minedu. Μπορώ κάπως αλλιώς να ξέρω την ημερομηνία που συμπληρώνω για αλλαγή μκ;
αν για παραδειγμα ενας φιλολογος εχει δημοσια υπηρεσια πριν διοριστει ως αρχαιολογος και μηδενικη εκπαιδευτικη και μετεπειτα διοριστηκε μονιμα στην εκπαιδευση λογικα θα εχει καταθεσει την περιοδο διορισμου, αιτηση αναγνωρισης προυπηρεσιας για μισθολογικη εξελιξη. Οποτε αν προσθεσει εκεινη τη προυπηρεσια + την προυπηρεσια απο το φεκ διορισμου τοτε θα βρει τη συνολικη προυπηρεσια για μισθολογικη εξελιξη.Επιπλεον συμφωνα με το https://myschool.sch.gr/help/myschool-guide_xronoi_ypiresias.pdfπρεπει στο myschhol να εχουν γινει αυτες οι προσθηκες αλλα δεν εχω προσβαση για να το τσεκαρω
Είναι δύσκολο να υπολογίσω γιατί ήταν σπαστά. Στο my school δεν τα έχει σε μένα ίσως γιατί είμαι νεοδιόριστη και δεν έχουν περαστεί … θα το ξανά τσεκάρω!
Πες τον Διευθυντη σου να μπει στο my school εκει υπάρχουν λογικα ασχετα αν δεν τα βλεπεις εσυ
Καλησπέρα.Στο σύστημα teachers minedu, στο μητρώο και συγκεκριμένα στο "συνολικό χρόνο προυπηρεσίας" αναφέρεται 12 χρόνια 2 μήνες και 1 ημέρα.Αυτή είναι η προϋπηρεσία που θα έχω συμπληρώσει στις 31/08/2024; Ρωτάω μήπως χρειάζεται κάποια στιγμή να κάνω αίτηση για μείωση ωραρίου από 21 στις 20 ώρες.Ευχαριστώ.
Ερώτηση.Κάποιος που έχει προϋπηρεσία μόνο στην εκπαίδευση (αθμια και βθμια) γίνεται να αλλάζει ωράριο πχ 1/1/24 και ταυτόχρονα να μην αλλάζει ΜΚ;Και τα δύο συμβαίνουν σε χρόνο πολλαπλάσιο του 2.Κάπου κάνω λάθος.