0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα η ημερομηνία του ΦΕΚ μετράει μόνο για τους πίνακες αναπληρωτών, δεδομένου ότι μέχρι το πρώτο 15ημερο του Σεπτεμβρίου θα πιαστεί ολόκληρος ο μηνας; Το ίδιο και η 21η Ιουνίου πιάνει όλο τον Ιούνιο για τους μόνιμους;
Αν είναι νεοδιόριστος/η, βάζουν ενδεικτικά 2-3. Οι υπόλοιπες ή πριν τις αιτήσεις ή μετά τις αιτήσεις, αλλά πριν τους πίνακες μορίων. Να ελέγξεις προσεκτικά αν τα έχουν περάσει σωστά.
τις αιτήσεις για οργανικές;
Άλλο είναι τα ΜΔΣ που προσμετρώνται ως ολόκληρος μήνας όταν η προϋπηρεσία είναι πάνω από 15 ημέρες.Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας καθορίζει τη συνολική υπηρεσία, που μοριοδοτείται με 2,5 μόρια ανά 12μηνο!
Τα ΜΣΔ για όταν είναι λιγότερο από 15 μέρες δεν μετράνε; Επίσης αν καποιος αποσπαστεί στα γραφεία ή πάει στη βιβλιοθήκη δεν θα πάρει ΜΣΔ;
Καλησπέρα!Μπήκα κι εγώ σήμερα να τσεκάρω το teachers,minedu και στην προϋπηρεσία ως μόνιμος μου εμφανίζει 1 έτος και 4 μέρες. Είμαι νεοδιόριστη. Εχει γίνει λάθος ή περνάνε από τώρα την προϋπηρεσία όλης της χρονιάς μέχρι 31/08/2025;Επιπλέον , εντόπισα και κάτι άλλα λαθάκια από την προϋπηρεσία ως αναπληρωτής. Αρκεί ένα αίτημα μέσω του συστήματος για διόρθωση ή να τηλεφωνήσω στη διεύθυνση;
Καλησπέρα. Τι γίνεται αν κάποιος που συμπληρώνει ωράριο σε δεύτερο σχολείο; Κάπου διάβασα ότι παίρνει τα μόρια μόνο του βασικού σχολείου.Επίσης, τι διαφορά έχει αν κάποιος είχε προϋπηρεσία μέχρι το 2012; Μετράει διαφορετικά;