0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, θα περιλαμβάνει και ΔΥΕΠ και ΜΝΑΕ, καθώς και ένα νέο φρούτο: κενά αποκλειστικά και μόνο για το Γυμνάσιο (δεν θα μπορούν να συμπληρώνουν αλλού ούτε σε Λυκειακές Τάξεις) στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ «Εφαρμογή της καινοτόμας δράσης "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ" σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας».
Ευχαριστούμε Patreas, τρίμηνες θα περιλαμβάνει; Ξέρουμε κάτι;
δε ξέρω παιδιά, νομίζω πως κοροϊδεύουν παιδιά και γονείς, γίνεται προσπάθεια αυτή τη στιγμή και απο γονείς δευτεροβάθμιας για κινητοποίηση. Το να έχει το παιδί 10 ώρες απο το ΚΕΣΥ και να του στέλνουν φιλόλογο για 3 είναι εμπαιγμός, οκ γινόταν πάντα για 1-2 ώρες (αντι για 11, 9 πχ). Και τώρα που παίρνουν οι γονείς τηλέφωνο στο υπουργείο, λένε ότι θα συμπληρωθεί μέχρι τέλος Σεπτέμβρη. Αυτό ειναι κοροϊδία, απέναντι στα παιδιά κυρίως. Η β φάση, πάντα ήταν συμπληρωματική. Πέρυσι έγινε 18 Σεπτέμβρη και η Γ έγινε 9 Οκτώβρη. Έχουν σκοπό να κάνουν Γ; Συνάδελφοι, βρείτε τους γονείς, μιλήστε μαζί τους. Γνωρίζετε περισσότερα. Η φάση που "παραδοσιακά" γινόταν Ιανουάριο και στελεχώνονταν τα ΤΕ (η ντροπή η ίδια ούτως ή άλλως) δεν έγινε ποτέ, μπάλωσαν τα πάντα με τρίμηνα και ειδικές προσκλήσεις, αμέτρητα ΤΕ στη δευτεροβάθμια είναι ακάλυπτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δ Αθήνας που δημοσίευσε 351 ώρες μόνο για Φιλολόγους για συμπλήρωση ωραρίου απο τους μόνιμους (ακόμη δεν δημοσιεύτηκε το ποσοστό κάλυψης) το ίδιο συνέβη και στην Α' Πειραιά, απο τα 7 ΤΕ που έδωσαν για συμπλήρωση ωραρίου, κάλυψε τις 2 θέσεις. (ΣΤΗΝ Α ΦΆΣΗ ΣΤΗ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕ, ΕΓΙΝΑΝ 3 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΣΕ ΣΜΕΑΕ). Υπάρχουν, δε νομοί χωρίς καμία τοποθέτηση σε ΤΕ. Γιατί δεχόμαστε οτι τα ΤΕ στελεχώνονται αργά και το θεωρούμε ως δεδομένο; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;;;Για να μη μιλήσουμε για τα αμέτρητα ΤΕ προς ίδρυση που παραμένουν στο συρτάρι για ίδρυση και λειτουργία.. Ενώ οι Δήμοι αποφασίζουν την ίδρυση τους και τη λειτουργία τους (υπάρχει και ο απαραίτητος χώρος), θα ανοιχτεί άλλο θέμα και γι'αυτό το ζήτημα.
Είμαι φιλόλογος με θέση 2.600 στον εκκαθαρισμενο. Έχω ελπίδες για β φάση;
Μετά την α φάση είμαι 1800. Δεν έχω βάλει μειωμένου.