0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι ακριβές αυτό...Από την Α στη β φάση άλλαξε ο χάρτης των κενών. Εγκρίθηκαν ολιγομελή τμήματα , είχαμε καλύτερη αποτύπωση των εργαστηρίων δεξιοτήτων είχαμε αποχωρήσεις covid κτλ..
Εδώ https://www.pde.gr/index.php?topic=36328.msg1130243#msg1130243 μπορείτε να δείτε τα κενά που δόθηκαν για την Α φάση και που συνήθως καλύπτονται σε Α και
Δεν έχουν καμμια σχέση με την πραγματικότητα αυτά που γράφεις... Το my-school δεν έβλεπε στη 1η φάση (25 Αυγούστου) ούτε τους διευθυντές ΙΕΚ, ούτε τους υπευθυνους μαθητείας, ούτε τους νέους υπηρεσιακούς διευθυντές και υποδιευθυντές, ούτε τους αποσπασμένους σε δευτεροβάθμιες κλπ κλπ. Για παράδειγμα το νούμερο που προκύπτει για τους ΠΕ82 είναι πάνω από το διπλάσιο, μη σου πω τριπλάσιο από αυτό που υπολόγισες.Καλή επιτυχία και τοποθέτηση σε όλους σας.ΥΣ1: Έχω ήδη προσληφθεί από την 1η φάση
Τις άδειες της ζητήσανε από την αρχή οι περισσότεροι. Πάντως από τον αριθμό που ακούγεται δε θα είναι μεγάλη η
Δηλ. στους φιλολόγους θα καλέσει τώρα στη β΄φάση 69 φιλολόγους (855 κενά - 789 προσλήψεις στην α΄ φάση) και 46 φυσικούς (273 κενά - 227 προσλήψεις στην α΄ φάση);;Λίγοι μου φαίνονται... Δεν ξέρω κιόλας, αλλά αν ισχύουν αυτά τα κενά που είχε δώσει ο αγαπητός Patreas για την α΄ φάση ακόμη τώρα, η β΄ φάση θα είναι όντως μικρή...