*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 84990 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 12:39:48 pm »
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 26/10 ΕΥΣΤΑΘΕΙ, ΙΣΩΣ ΦΑΝΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ(ΠΤΥΧΙΟ 1990) ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:13 »

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 01:08:46 pm »
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 26/10 ΕΥΣΤΑΘΕΙ, ΙΣΩΣ ΦΑΝΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ(ΠΤΥΧΙΟ 1990) ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Με ταλαιπωρεί η εκπαίδευση!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 01:30:54 pm »
Ioanna89 σ' ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση ;) Συνεπώς δε μένουν και πολλές πιστώσεις για φιλολόγους...

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 01:40:17 pm »
Συγγνώμη, βρε παιδιά, ποια θεωρείται έγκυρη πληροφορία; Προφανώς οι συνάδελφοι μεταφέρουν όσα τους λένε οι διάφοροι υπάλληλοι στις δευτεροβάθμιες και στο υπουργείο. Τώρα αν κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει με βεβαιότητα γατί τα πράγματα είναι ρευστά, τότε κακώς κι εμείς δεν μπαίνουμε μόνο στα "ΝΕΑ" του υπεπθ. Εφόσον λοιπόν τρεφόμαστε από αυτό το "παιχνίδι πληροφοριών", θα πρέπει να υποστούμε και τις ψυχολογικές συνέπειες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:13 »

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 01:57:24 pm »
Lara, ελπίζω να σου ήρθε η απάντηση στο προσωπικό μήνυμα που μου έστειλες, έχω λίγο άγχος γιατί δεν την πολυκατέχω την τεχνολογία  :-\

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 01:58:39 pm »
Μόλις γύρισα από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α Αθήνας.
Στο τμήμα αναπληρωτών - ωρομισθίων με ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να προσλάβουν ωρομισθίους πριν ολοκληρωθεί και η β φάση αναπληρωτών. Να υπολογίζετε ,συνέχισε, την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Ξέρετε τι ρώτησα φυσικά μετά: Πότε η β΄ φάση;
Απάντηση: Σε 1 εβδομάδα ή το αργότερο 10 μέρες θα υπάρχουν τα νέα ονόματα αναπληρωτών.

ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ = ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙ
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 02:26:44 pm »
Μα δεν είπε κανείς "πήρε το αυτί μου" κ.λπ. Όλοι ισχυρίζονται ότι έχουν μιλήσει με κάποιον υπάλληλο.... διαφορετικά μιλούν υποθετικά... Εν παση περιπτώσει σ' ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία  :)

Αποσυνδεδεμένος stenies

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 02:32:06 pm »
Μόλις γύρισα από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α Αθήνας.
Στο τμήμα αναπληρωτών - ωρομισθίων με ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να προσλάβουν ωρομισθίους πριν ολοκληρωθεί και η β φάση αναπληρωτών. Να υπολογίζετε ,συνέχισε, την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Ξέρετε τι ρώτησα φυσικά μετά: Πότε η β΄ φάση;
Απάντηση: Σε 1 εβδομάδα ή το αργότερο 10 μέρες θα υπάρχουν τα νέα ονόματα αναπληρωτών.

ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ = ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙ

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 03:00:34 pm »
Επειδή ακριβώς, ΕΙΡΗΝΗ, κανείς δεν μπορεί να ξέρει 100% την αλήθεια για όλα αυτά τα ζητήματα, κάθε φορά που δίνει μια πληροφορία θα πρέπει να δηλώνει ρητά τις επιφυλάξεις που πιθανόν έχει καθώς και το βαθμό εγκυρότητας που πιστεύει ότι έχει η πηγή του. Αν εμένα μου πει π.χ. ένας κολλητός μου ότι άκουσε από έναν γνωστό του ότι θα γίνει την Πέμπτη η β΄ φάση, θα πρέπει να παρουσιάσω μεν αυτή την πληροφορία, επισημαίνοντας όμως ταυτόχρονα ότι είναι ράδιο αρβύλα, και όχι σαν να προέρχεται από το Υπουργείο! Κάποιοι βγήκαν έτσι αόριστα και μιλούσαν για γνωστούς σε Δευτεροβάθμιες που έχουν πληροφορίες ότι θα έβγαιναν σήμερα οι αναπληρωτές, και φυσικά αποδείχτηκε ότι όλα αυτά ήταν μπούρδες και εικασίες....Εν τω μεταξύ όμως είχαμε μπει εμείς στην πρίζα και κάψαμε αρκετές ώρες μπροστά στις οθόνες, επειδή αυτοί είναι δυστυχώς ανέύθυνοι και δε γνωρίζουν τι θα πει συναδελφική αλληλεγγύη.....Παρόμοια δεν είχαν γίνει και με τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ;Τα ξεχάσατε;Σοβαρότης μηδέν.......

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 03:06:47 pm »
Συναδελφε ψυχραιμια....Σημερα πηρα τηλ στη ΔΔΕ του νομου μου  και μου ειπαν οτι η β φαση Μπορει να βγει αυτη τη βδομαδα αλλα δεν θα το δεσω και κομπο επειδη το ειπε καποιος Φ,Χ Ψ υπαλληλος............
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 03:12:51 pm »
Εσύ τουλάχιστον leti77 το δηλώνεις ότι "δεν το δένεις κόμπο" αυτό που σου είπανε και έτσι δε μας αναστατώνεις. Άλλοι όμως αφήνουν να πλανάται πίσω από τις πληροφορίες τους μια αίσθηση βεβαιότητας και εγκυρότητας, η οποία στην πραγματικότητα είναι κενή....Έχουμε το μεγάλο πλεονέκτημα να αλληλοενημερωνόμαστε μέσα από αυτό το forum και την ίδια στιγμή το καταστρέφουμε μέσα από την αμετροέπεια που μας διακρίνει! Προσωπικά εμπιστεύομαι όχι 100% αλλά σε αρκετά μεγάλο βαθμό μόνο ό,τι ακούω από το Υπουργείο. Οι πληροφορίες από αλλού είναι κατά 99% άκυρες.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 03:21:47 pm »
Κι εγω μαζι σου ειμαι...Θελω επισης να  πιστευω οτι οι πληροφοριες του υπουργειου ειναι και οι πιο εγκυρες,αλλα μη χαλιεσαι...Να σκεφτεσαι οτι πλησιαζεις τον στοχο σου και ειλικρινα σου το ευχομαι ολοψυχα...Για να εχεις τοση αγωνια θεωρω οτι εισαι κοντα στο στοχο σου...Αλλωστε η αγωνια ανεβαινει οταν ειμαστε κοντα στην πηγη ετσι δεν ειναι? ;)
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 03:27:48 pm »
Leti77 δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ κανενός, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είμαι απλά κατά της επιπολαιότητας και υπέρ της υπευθυνότητας. Είμαι κοντά στην πηγή, αλλά και αν ακόμα δεν ήμουν τόσο κοντά, πάλι δε θα μου άρεσε αυτή η άκριτη αποδοχή φημών.Κατανοώ ότι όλοι ρωτάμε από δω κι απο κει να μάθουμε πληροφορίες (το κάνω και γω αυτό), αλλά δεν πρέπει και να παίζουμε με την αγωνία συναδέλφων οι οποίοι θέλουν να μάθουν επιτέλους μετά από συνεχόμενες αναβολές τί θα κάνουν αυτό το χειμώνα στη ζωή τους.....

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 03:31:51 pm »
Τι να πω....Κι αυτοι του υπουργειου δεν βγαζουν μια ανακοινωση να ξερουμε τι μας γινεται...Δεν βγαζω ακρη...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)