0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ02. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ... ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ;ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΚΩΣΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ; ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ ( ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ, ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ), ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΤΟ 90 ΚΑΙ ΤΟ 91 ΚΑΙ ΤΟ 92,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ;ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ ΑΣΕΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΕΙΚΑΣΙΑ: Στην α φάση αναπληρωτών τα κενά είχαν σταλεί στο ΥΠΕΠΘ στις 24/09 και η δημοσίευση των αναπληρωτών έγινε στις 2/10. Σύμφωνα με τις δευτεροβάθμιες τα κενά έφυγαν την Παρασκευή 5/10. Αν το πάρουμε αναλογικά μήπως η β φάση έρθει 12 ή 15/10; Λέω εγώ τώρα για να περάσει η ώρα. Εσείς τι λέτε;
VIKH μιλάς για προσφυγές ΑΣΕΠ2002? Θα γινοταν τώρα ένα δικαστήριο το ξέρεις?
Εμαθα οτι ζήτησαν μια ωρομίσθια Φιλόλογο σε Γυμνάσιο Ιωαννίνων με την προϋπόθεση να γνωρίζει Αλβανικά γιατι τα παιδια εκει είναι από Αλβανία και δεν ξέρουν Ελληνικά.Δεν εγκρίθηκε ακόμη το αίτημα του Διευθυντή.Αύριο θα ξέρει