0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ομολογείτε!!! Ποιος από σας, τους απογοητευμένους επίδοξους αναπληρωτές, έβαλε γκαζάκια στο γραφείο του Λυκουρέντζου;;;;
Παράθεση από: fotini18 στις Οκτωβρίου 13, 2007, 11:46:45 pmΟμολογείτε!!! Ποιος από σας, τους απογοητευμένους επίδοξους αναπληρωτές, έβαλε γκαζάκια στο γραφείο του Λυκουρέντζου;;;; Όσοι είμαστε online, πάντως, έχουμε άλλοθι
Άλλοθι για φυσική, όχι ηθική αυτουργία! (Ευριπίδη...πλακίτσα κάνουμε, μη μας παίρνεις στα σοβαρά! Έχουμε χαζέψει από τον υπολογιστή!Σάββατο βράδυ και έχουμε κολλήσει στο σπίτι αγκαλιά με τον υπολογιστή. Τι ξενέρωτοι γίναμε... )
Καλημέρα, παιδιά, άντε η ουρά μας έμεινε, μ' αρέσει πολύ που αντιμετωπίζετε με χιούμορ την κατάσταση, αν μη τι άλλο υγεία!!!, ό,τι είναι να γίνει για καλό θα 'ναι . Διαβιβάζω χαιρετισμούς και πληροφορία από Αda13, που βρίσκεται σε ΕΠΑΛ στην Κάλυμνο. Χρειάζονται ακόμη: 1 Νοσηλευτικής, 1 Οικονομολόγο, 1 πλοίαρχο , και μισό φιλόλογο.