0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ04 :100-102ΠΕ0401:60
Τι γινεται ρε συναδελφοι τελικα σημερα ή αυριο?
Ξέρω ότι εδώ μέσα ο καθένας έχει τον πόνο του, αλλά επειδή εγώ ενδιαφέρομαι για την πρωτοβάθμια και κανείς δεν μου απαντάει σήμερα, επιμένεις στην πληροφορία που είχες δώσει ότι οι υπόλοιπες πιστώσεις (2600) θα πάνε στην πρωτοβάθμια ή άλλαξε αυτό το δεδομένο; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να πάρουν περισσότερους ΠΕ60 απ' ό,τι στην προυηγούμενη φάση;
Παράθεση από: apri στις Οκτωβρίου 15, 2007, 02:06:57 pmΞέρω ότι εδώ μέσα ο καθένας έχει τον πόνο του, αλλά επειδή εγώ ενδιαφέρομαι για την πρωτοβάθμια και κανείς δεν μου απαντάει σήμερα, επιμένεις στην πληροφορία που είχες δώσει ότι οι υπόλοιπες πιστώσεις (2600) θα πάνε στην πρωτοβάθμια ή άλλαξε αυτό το δεδομένο; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να πάρουν περισσότερους ΠΕ60 απ' ό,τι στην προυηγούμενη φάση;apri, δεν σου απαντάει κανείς, γιατί προφανώς κανείς δεν ξέρει. Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο υπουργείο να ρωτήσεις;
Συγγνώμη για τα κεφαλαία.Δεν είναι συμπέρασμα είναι πληροφόρηση, οι υπόλοιπες πιστώσεις πάνε για Αβάθμια.Το όνομα αυτού που μου το είπε δεν μπορώ να το αναφέρω.Πάντως όπως μου είπε ο ίδιος , τα πάντα μπορούν να αλλάξουν τη τελευταία στιγμή.