0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα στην κοινότητα,Θα ήθελα να σας απευθύνω μια ερώτηση.Είναι δυνατόν ένας αναπληρωτής να τοποθετηθεί σε μια περιοχή (π.χ. Α Δυτικής Αττικής), στην οποία όμως δεν υπάρχουν κενά και στην συνέχεια να του πούν "θα σε στείλουμε εμείς όπου θέλουμε" (π.χ.
Έχετε δίκιο, θεώρησα δεδομένο πως τα μόρια -που λέμε- θα υπολογίζονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως στους μονίμους. Δεν απέχουν όμως κα πολύ. Παραθέτω το site και την ακριβή παράγραφο που σας αφορά:Η τοποθέτηση των προσλαμβανομένων αναπληρωτών σε σχολικές μονάδες γίνεται με απόφαση του διευθυντή εκπαίδευσης, ύστερα από δήλωση των προσλαμβανομένων για την τοποθέτησή τους στα λειτουργικά κενά. Κατά την τοποθέτηση αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σε σχολεία της ίδιας περιοχής διορισμού από υποψηφίους του πίνακα A λαμβάνoνται υπόψη τα κριτήρια του άρθρου 138, παρ. 1, περίπτωση γ του Ν. 2725/1999. Κατά την τοποθέτηση σε σχολεία της διεύθυνσης εκπαίδευσης των προερχομένων από τον πίνακα B προτιμώνται κατά σειρά:α) οι γονείς τεσσάρων παιδιών, που είναι ανήλικα ή σπουδάζουν ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία,β) οι πάσχοντες από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία,γ) οι γονείς με τρία ή δύο ή ένα παιδί,δ) οι έγγαμοι χωρίς παιδιά καιε) οι έχοντες τα περισσότερα μόρια. Μεταξύ των ανηκόντων στην ίδια κατηγορία, που προέρχονται από τον πίνακα B προτιμώνται οι έχοντες και εντοπιότητα. http://www.nipiagogoi.gr/kritiria.htm
Θελω να με βοηθησετε, οποιος μπορει το συντομοτερο......Με εστειλαν σε 1 νηπιαγ.που ειχε δηλωθει οτι εχει κενο και αποδειχτηκε οτι δεν υπαρχει κενο!!Μου ειπαν να κανω αιτηση οτι ειμαι υπεραριθμη στο σχολειο και θα με στειλουν αλλου...Το θεμα ειναι οτι τα υπολοιπα κενα που υπαρχουν - αν ισχυουν- ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που μενω...και τοποθετηθηκαν ατομα με λιγοτερα μορια απο μενα σε σχολεια πιο κοντινα...Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Γνωριζει καποιος τι ισχυει?
Παράθεση από: so good στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 08:35:33 amΘελω να με βοηθησετε, οποιος μπορει το συντομοτερο......Με εστειλαν σε 1 νηπιαγ.που ειχε δηλωθει οτι εχει κενο και αποδειχτηκε οτι δεν υπαρχει κενο!!Μου ειπαν να κανω αιτηση οτι ειμαι υπεραριθμη στο σχολειο και θα με στειλουν αλλου...Το θεμα ειναι οτι τα υπολοιπα κενα που υπαρχουν - αν ισχυουν- ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που μενω...και τοποθετηθηκαν ατομα με λιγοτερα μορια απο μενα σε σχολεια πιο κοντινα...Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Γνωριζει καποιος τι ισχυει?μόνιμη ή αναπληρώτρια?
Παράθεση από: effie3s στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:16:35 amΠαράθεση από: so good στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 08:35:33 amΘελω να με βοηθησετε, οποιος μπορει το συντομοτερο......Με εστειλαν σε 1 νηπιαγ.που ειχε δηλωθει οτι εχει κενο και αποδειχτηκε οτι δεν υπαρχει κενο!!Μου ειπαν να κανω αιτηση οτι ειμαι υπεραριθμη στο σχολειο και θα με στειλουν αλλου...Το θεμα ειναι οτι τα υπολοιπα κενα που υπαρχουν - αν ισχυουν- ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που μενω...και τοποθετηθηκαν ατομα με λιγοτερα μορια απο μενα σε σχολεια πιο κοντινα...Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Γνωριζει καποιος τι ισχυει?μόνιμη ή αναπληρώτρια?Αναπληρωτρια, σε θεμα για αναπληρωτες ειμαστε...