0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε γνωρίζω τι γίνεται με κενά κλπ., αλλά λογικό δεν είναι οι προσλήψεις πια να είναι μειωμένες ή τουλάχιστον οι φάσεις να μετατίθενται για αργότερα;;Θα αναφερθώ στον κλάδο μου μόνο. Μέχρι τώρα έχει προσλάβει γύρω στους 2700 (μόνιμους και αναπληρωτές Γενικής) φιλολόγους. Μέχρι πέρυσι, τέτοιος αριθμός προσλήψεων, αν δεν κάνω λάθος, έφτανε σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα.Η πρώτη φάση, στην ουσία, πλην των 800 περίπου αναπληρωτών που προσλήφθηκαν, ξεκίνησε με +1346 που διορίστηκαν. Σύνολο πάνω από 2000. Πήρε και άλλους 500 στη δεύτερη. Κάλυψε δηλαδή τρίτη και τέταρτη φάση χονδρικά, αν το δούμε στατιστικά βάσει παλαιότερων ετών. Προσλήψεις σίγουρα θα γίνουν, αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση σε περίπτωση που ο αριθμός είναι κατά πολύ περιορισμένος. Με απλή λογική σκέψη όλα αυτά. Δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Μακάρι να πέσω έξω!!!
Καλησπέρα σας. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά; Στον κλάδο ΠΕ11, οι μόνιμες προσλήψεις ήταν 100 περίπου σε γενική και καμιά 25 στην ειδική.