0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν οντως σχολικες αιθουσες που χωρανε 27 μαθητες; υπάρχουν τετοιες υποδομες για τετοιες απαιτησεις;
Προς ανθρωπάκια, εκπαιδευτικούς νάνους, προσωρινο-μόνιμους Διευθυντές Εκπαίδευσης: καλά, δεν έχει κανένας σας τα... άντερα να πει όχι στις αντιπαιδαγωγικές, αντιυγειονομικές αλλά και παράνομες ( Σ.Σ. πού το είδαν 5θέσιο Δημοτικό Σχολείο με συγχώνευση Ε-ΣΤ; ) ντιρεκτίβες Οκτωβριανών συγχωνεύσεων του wannabe βουλευτή (βρε τι κάνει ο άνθρωπος για το χρίσμα...) και Γενικού Προκρούστη; Μόνο σαν φανταράκια κάθεστε και τον ακούτε στις τηλεδιασκέψεις; Τόσο γλυκά είναι τα 550
Συνάδελφοι καλησπέρα, θά γίνει φάση ;; Γιατί πολλοί συνάδελφοι σε ομάδες του Facebook θεωρούν ότι δεν θα γίνει κ αν γίνει, θα γίνει με ελάχιστες προσλήψεις....🙄
Στον κλάδο μου ΠΕ70 πιστεύετε θα κατέβει 700 άτομα ο πίνακας; Να ελπίζω; Μένω στο εξωτερικό και είμαι πραγματικά σε απόγνωση γιατί πέρσι έτρεχα τελευταία στιγμή...
Αν δούμε ακόμα και τώρα, εδώ που φτάσαμε, περισσότερες προσλήψεις σε πρωτοβάθμια, ας τα κλείσουν.. καλύτερα όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας να μείνουμε μόνο με δημοτικά και νηπιαγωγεία.. Για όλα ικανοί είναι..Ηταν ντροπή η όλη αντιμετώπιση σε δευτεροβάθμια γενική και ειδική ας δούμε τώρα τι ψίχουλα μένουν για τις προσλήψεις που δεν έκαναν και δεν θα κάνουν..
Θεωρείτε ως το τέλος της εβδομάδας θα έχουν εικόνα ( μετά τις αισχρες συμπτύξεις τμημάτων) για το αααν θα γίνει φάση και πότε;;; Γιατί μέχρι και προχτές κυκλοφορούσε η φήμη για Γ φάση τέλος του μήνα και ειδική πρόσκληση το Νοέμβρη, τώρα βέβαια δεν ξέρω τι θα απομείνει αλλά θα αρχίσω να τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο, τουλάχιστον να σπάσουν και τα δικά τους νεύρα λίγο!