0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με πρόχειρους υπολογισμούς έχουμε περίπου 16000 μόνιμους διορισμούς γενική και ειδική,25000 στην α φάση,6000 β φάση και 1000 περίπου βοηθητικό προσωπικό και λοιπές ειδικότητες,σύνολο 48000 περίπου,άρα νομίζω έχουμε λίγα πράματα να περιμένουμε φέτος από δω και πέρα.
Θεωρείτε ως το τέλος της εβδομάδας θα έχουν εικόνα ( μετά τις αισχρες συμπτύξεις τμημάτων) για το αααν θα γίνει φάση και πότε;;; Γιατί μέχρι και προχτές κυκλοφορούσε η φήμη για Γ φάση τέλος του μήνα και ειδική πρόσκληση το Νοέμβρη, τώρα βέβαια δεν ξέρω τι θα απομείνει αλλά θα αρχίσω να τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο, τουλάχιστον να σπάσουν και τα δικά τους νεύρα λίγο!
Προς ανθρωπάκια, εκπαιδευτικούς νάνους, προσωρινο-μόνιμους Διευθυντές Εκπαίδευσης: καλά, δεν έχει κανένας σας τα... άντερα να πει όχι στις αντιπαιδαγωγικές, αντιυγειονομικές αλλά και παράνομες ( Σ.Σ. πού το είδαν 5θέσιο Δημοτικό Σχολείο με συγχώνευση Ε-ΣΤ; ) ντιρεκτίβες Οκτωβριανών συγχωνεύσεων του wannabe βουλευτή (βρε τι κάνει ο άνθρωπος για το χρίσμα...) και Γενικού Προκρούστη; Μόνο σαν φανταράκια κάθεστε και τον ακούτε στις τηλεδιασκέψεις; Τόσο γλυκά είναι τα 550
Στο ewall το παν και σήμερα γύρω στις 25 η γ βάση και κλασικά...ανάληψη υπηρεσίας στάνταρ στις 1 νοέμβρη.
αγαπητέ μου, με αυτά που βλέπουμε και πάλι καλά να λέμε. Το θέμα είναι τι πάρει και πόσους; Θα τρέξουν τα ΖΕΠ Δευτεροβάθμιας; Θα μπει κανένας έρμος στην Ένταξη; Θα πάρει παράλληλες;
Δλδ να μην ελπίζουμε για μέσα Οκτώβρη, σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του υπουργείου στη βουλευτή της Ηλείας η οποία έκανε ερώτημα με αφορμή το σχολικό νοσηλευτή;
Λυπάμαι για αυτή την κατάσταση, κάποιες στιγμές εξοργίζομαι... δεν ξέρω αν αγωνίζομαι αρκετά για να βρεθούν άλλοι άνθρωποι που θα δώσουν άλλη πνοή στην εκπαίδευση των παιδιών μας! Γιατί σωστά επισημαίνει ο Patreas ΚΑΙ από αυτούς, όπως τους περιγάφει, ξεκινάει η εκπαίδευση των παιδιών μας
25-30 Oκτώβρη, ανάληψη 1 Νοέμβρη. Εικάζω 27 θα γίνει γιατί 28 είναι κλειστά τα πάντα και 29 πάει πολύ αργά για να γίνουν και οι τοποθετήσεις.
Μα για ποια κενά λέτε βρε παιδιά; Εγώ παρακολουθώ μόνο "συστημικά" ΜΜΕ και βλέπω ότι έχουν καλυφθεί όλα από τη 1 Σεπτεμβρίου: https://www.cnn.gr/ellada/story/280190/sxoleia-xoris-kena-kai-me-nea-protokolla-to-proto-koydoyni-stis-13-septemvrioy εγκάθετοι που πολεμάτε τη Νίκη μας είστε;