0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι γνωστό ότι "πηγές" για το συγκεκριμένο σάιτ είναι ο Patreas και όλοι οι συνάδελφοι που γράφουν εδώ.
Μπορεί ο εκπαιδευτικός να αρνηθεί τις υπερωρίες ή είναι υποχρεωτικές; Πάντως αυτές είναι από τον νόμο κεραμεως τώρα τελευταία. Άντε και σε λίγο και 10 ώρες υπερωρίες όχι μόνο 5.
https://www.ipaidia.gr/paideia/proslipseis-anapliroton-pote-anamenetai-i-g-fasi/Εφόσον οι διευθυντές ολοκληρώσουν τη διαδικασία της συγχώνευσης τμημάτων, θα επανυπολογιστούν τα κενά και θα καταγραφεί ο νέος αριθμός των ελλείψεων. Ο νέος μειωμένος αριθμός των ελλείψεων, βάσει του σχεδιασμού του Υπουργείου Παιδείας θα «ξεκλειδώσει» την επόμενη φάση για την τοποθέτηση των αναπληρωτών και θα ορίσει τον αριθμό που θα προσληφθεί. Δεδομένου ότι τα περισσότερα σχολεία έχουν λάβει οδηγία να προχωρήσουν στην συγχώνευση τμημάτων εντός της εβδομάδας, κι εφόσον αυτό δεν ανατραπεί, η επόμενη φάση αναπληρωτών αναμένεται να γίνει ακόμα και τέλος Οκτωβρίου."Aκόμα και τέλος;" ΘΕΕ ΜΟΥ... ειλικρινά έχω κουραστεί τόσο...Έχουμε αρρωστήσει.
Άστα να πάνε... Εγώ πέρυσι δούλεψα Δ φάση.. Φέτος περίμενα
Κι εγώ αρνήθηκα... γιατί θεωρούσα ότι θα πάει όπως πέρυσι ή και προπερσι... Το χειρότερο είναι ότι με παίρνουν από το σχολείο που ήμουν πέρυσι ότι ακόμα υπάρχει το κενό φυσικά.. ελπίζω να μην χαθεί από καμια συγχώνευση...