0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω, λένε για δ φάση μέχρι την Παρασκευή. Αλλου λένε ότι θα είναι η συμπληρωματική της Γ γιατί λένε για 2.500 προσλήψεις και μετά το Νοέμβριο θα πάνε για παράλληλη στήριξη , τε , ειδική κλπ. Έχουμε καμία νέα πληροφορία σχετικά με την νέα φάση που είναι κοντά; Αν όντως ισχύει για την παρασκευή
Όλα εικασίες. Σε κάθε σελίδα και κάτι άλλο λένε. Δεν ξέρω για αργότερα αλλά τώρα 3000 αναπληρωτές έχουν αναφέρει ως επόμενη Φάση και οι δύο...ηγέτιδες του ΥΠΑΙΘ. Θα έχει και Παράλληλες λογικά μέσα.Μου φαίνεται πάντως περίεργο Δ' Φάση την Παρασκευη (το alfavita έβγαλε τέτοιο συμπέρασμα, αλλού δεν το είδα). Όσο και να πεις, όχι αναλήψεις της Γ' δεν έχουν γίνει ακόμα αλλά ούτε καν τοποθετήσεις. Μετά έχουμε και την αργία της 28ης. Παράξενο να τρέχουν όλα ταυτόχρονα. Προσωπικά πιστεύω από Δευτέρα και μετά η Φάση.
Το αν θα ονομάζεται Δ' φάση ή συμπληρωματική της Γ' δε νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί. Το θέμα είναι η άμεση κάλυψη κενών.
Το αλφαβήτα έγραψε αυτό που εξήγγειλε η Υπουργός και με το οποίο δεσμεύτηκε δημοσίως, ότι δηλαδή θα γίνει πρόσληψη επιπλέον 3000 αναπληρωτών την τρεχουσα εβδομάδα.Αν δεν πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή η επόμενη/συμπληρωματική φάση, βγαίνει αναξιόπιστη για άλλη μια φορά η Υπουργός.
Μια υπενθύμιση :Α' φάση 2019: 5/9Α' φάση 2020: 25/8Α' φάση 2021: 27/8
Δεν ξέρω τι να πιστέψω. 50% πιστεύω Παρασκευη, 50% από εβδομάδα (που εμένα φαίνεται πιο λογικό). Η Μακρή στη
Πίστεψε με θα έπρεπε να μας απασχολεί και το πώς ονομάζεται. Διότι αν είναι η Δ ειναι τραγικά μικρές οι προσλήψεις που θα πάρουν διότι στη Δ έπαιρναν συνήθως 5000 αναπληρωτές.. εμένα με απασχολεί που περιμένω να με πάρουν πάντως. Και κάλυψη κενών μεταξύ μας δεν θα γίνει σε αυτή τη φάση
Άσε το περυσινό, κλείσαν τα σχολεία. Για αρχές Νοεμβρίου ήταν κανονικά τότε. Τώρα ανοιχτά είναι, δεν υπάρχει εμπόδιο.
Για το Ολοήμερο μέχρι τις 6 έχουν εξαγγείλει ποια μαθήματα θα κάνουν;