0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως και μετά την Γ φάση ο γιος μου σε Λύκειο πρωτεύουσας νομού ακόμη δεν κάνει φυσική και χημεία... Ελπίζω να μην έχουν γίνει οι τοποθετήσεις. Είμαστε σε νομό όπου κατά λάθος, λέμε τώρα, στην πρώτη φάση πήραν 4 ΠΕ70 αντί για 40.
Και πως να καλειφθουν τα κενα ΠΕ06 απο την στιγμη που για τα νηπιαγωγεια δινουν τρεις ωρες σε τρια διαφορετικα νηπιαγωγεια ενος νομου ..... ανθρωποι λογικοι ειναι και οι υποψηφιοι αναπληρωτες δεν συμφερει παραιτουντε πολλοι!!!!!
Έγιναν οι δηλώσεις σχολείων από τους προσληφθέντες και από 01/11 θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας. Κι εκεί όπου εργάζομαι περιμένουμε συναδέλφους αλλά και σε άλλα σχολεία. Μάλιστα, όσον αφορά στη δική μας ειδικότητα (ΠΕ06), ξέρω ότι υπάρχουν σχολεία όπου δε διδάσκονται καθόλου τα Αγγλικά λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών και μάλλον ούτε η Γ' φάση τα καλύπτει οπότε λογικά θα τα καλύψουν άτομα της Σ' φάσης.
Στον δημο του νομού όπου έχω διοριστεί φέτος κανένα άλλο δημοτικό δεν κάνει αγγλικά εκτός απο αυτό που είμαι εγώ (και 2 τμήματα απο ένα άλλο δημοτικό όπου συμπληρώνω ωράριο) .Το ίδιο ισχύει και για τα Γυμνάσια -Λύκεια. Μόνο ένα και μοναδικό απο αυτά κάνει αγγλικά , με την πρόσληψη μιας αναπληρώτριας την Α φάση. Στη
Τόσο καλά... Να φανταστείς εγώ μιλάω για κενά σε σχολεία της Αττικής. Χωρίς φυσικά να εννοώ πως έχουν προτεραιότητα οι μαθητές της πρωτεύουσας έναντι αυτών της υπόλοιπης χώρας.
Καλησπερα! Χρειαζομαι τα φωτα σας... αν εχουμε προσληφθει στη Γ φαση, κ μετα «προκυψουν» αλλα εναπομειναντα κενα στη διευθυνση μας πριν τη Δ φαση, μπορουμε με καποιο τροπο να τα διεκδικησουμε??? Κ αν ναι, πώς?Ευχαριστώ!
Για να μην εχει εμφανιστει ο Patreas μαλλον αυριο δεν θα γινει καμια φαση , επειδη λεγανε Παρασκευη!