*

Αποστολέας Θέμα: Σύλλογος και 5 σχολεία  (Αναγνώστηκε 3165 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anisa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Σύλλογος και 5 σχολεία
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 07, 2025, 04:36:37 pm »
Επαναφέρω το θέμα και ρωτώ αν πρέπει να παρευρίσκομαι σε σύλλογο διδασκόντων στο δεύτερο σχολείο τοποθέτησής μου. Πηγαίνω για δύο μέρες και εκτός του ότι ο διευθυντής μου αναθέτει να αναλαμβάνω εξωδιδακτικά καθήκοντα, κάθε φορά κάνει συλλογο διδασκόντων και μου επιβάλλει να κάθομαι εκέι ενώ είμαι τοποθετημένος στο άλλο σχολείο. Γνωρίζεται τι ακριβώς ισχύει; ακόμα και αν κρατήσει ο σύλλογος πέρα από τις 2.30 κατηγορεί όταν ζητήσω άδεια να φύγω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:13:20 »

Αποσυνδεδεμένος IoannisDr

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 07, 2025, 05:40:59 pm »
Επαναφέρω το θέμα και ρωτώ αν πρέπει να παρευρίσκομαι σε σύλλογο διδασκόντων στο δεύτερο σχολείο τοποθέτησής μου. Πηγαίνω για δύο μέρες και εκτός του ότι ο διευθυντής μου αναθέτει να αναλαμβάνω εξωδιδακτικά καθήκοντα, κάθε φορά κάνει συλλογο διδασκόντων και μου επιβάλλει να κάθομαι εκέι ενώ είμαι τοποθετημένος στο άλλο σχολείο. Γνωρίζεται τι ακριβώς ισχύει; ακόμα και αν κρατήσει ο σύλλογος πέρα από τις 2.30 κατηγορεί όταν ζητήσω άδεια να φύγω

Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα. Εξωδιδακτικά αναλαμβάνεις σε ένα από τα σχολεία στα οποία υπηρετείς, αν κάνεις αναζήτηση εδώ στο φορουμ θα βρεις και σχετικά έγγραφα που έχουν ανέβει. Δεν έχει σημασία σε πόσα σχολεία είσαι, πόσες μέρες ή που είναι η τοποθέτησή σου. Αν το σχολείο στο οποίο έχεις μάθημα εκείνη την μέρα έχει σύλλογο τότε συμμετέχεις ΕΚΤΟΣ αν εκείνη την ώρα έχεις μάθημα σε άλλο σχολείο.
Δεν είναι σπάνιο να κρατά ο σύλλογος και μετά τις δύο αλλά πέρα από τις 2:30 είναι κάπως υπερβολικό. Τι ώρα ξεκινάτε και κρατά τόσο; Οι υπόλοιποι δεν διαμαρτύρονται; Αν ο σύλλογος είναι προγραμματισμένος, μπορεί να γίνει σύμπτυξη του προγράμματος.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33110
  • Τελευταία: Mimao
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193279
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)