0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μερικά νούμερα για τη Δευτεροβάθμια, με βάση τα κενά των μετατάξεων:ΠΕ01 (θέσεις διορισμού σε σχέση με τα κενά:) -4 (κάλυψη: 93%)ΠΕ02 -10 (97%)ΠΕ03 -13 (96%)ΠΕ04.01 +2ΠΕ04.02 -30 (69%)ΠΕ04.4 -101 (74%)ΠΕ04.05 -19 (76%)ΠΕ05 -3 (92%)ΠΕ06 -1 (99%)ΠΕ07 -1 (83%)ΠΕ08 +2ΠΕ11 -19 (46%)ΠΕ86 -9 (77%)Προσθέστε και εσείς τις άλλες ειδικότητες.2-3 παρατηρήσεις:- Αν θέλουν να προσθέσουν θέσεις στα κενά των μετατάξεων, προσθέτουν. Εξορθολογισμός του αλγορίθμου υπολογισμού των οργανικών κενών "χτες".- Τα ποσοστά λένε την "αλήθεια" μόνο όταν τα απόλυτα νούμερα είναι ίδια.- Πρέπει να είναι η πρώτη φορά (απ' όσο παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια) σε διορισμούς και πρώτες (μεγάλες) φάσεις αναπληρωτών που οι ΠΕ03 περνάμε τους ΠΕ02 σε αριθμό.
Συγγνώμη ξέχασα να το διευκρινήσω, είμαι ΠΕ70. Ευχαριστώ!
Στην ειδικη απο τούς υπάρχοντες πίνακες δεν θα γινουν οι διορισμοι;
Ναι 100% απο τους υπαρχοντες. Δεν μπορουν να γινουν διορισμοι απο προσωρινους. Απο τους προσωρινους θα παρει αναπληρωτες.
Αν είσαι ΠΕ02, η Α΄Δωδ/νήσου, έχει 14 οργανικά κενά, που δύσκολα να τα επιλέξει κάνποιος που δεν μένει Δωδ/νησα. Αν είσαι ΠΕ03, δεν βλέπω οργανικά κενά στην ίδια περιοχή, αν είσαι ΠΕ0401, έχει 3 οργανικά κενά. Όπως το έγραψες κι εσύ, πολύ δύσκολα να προτιμήσει κάποιος Δωδ/νησα, ειδικά αν δεν θα μπορέσει να φύγει από εκεί εύκολα.
Συγχαρητήρια σε όλους για τον Διορισμό!!! Είμαι από αυτούς τους λίγους ( που επιθυμούν μια θέση στην Α Δωδεκανήσου. Πέρυσι την κάλυψε σε ποσοστό 80%. Φέτος θα βγάλει άραγε θέσεις; Και αν βγάλει θα τος τσιμπήσουν οι από πάνω μου θεωρώ μιας και δεν έχω καλή σειρά. Και σκέφτομαι τώρα, του χρόνου αυτοί που ήρθαν πέρυσι στην Α’ Δωδ θα πάρουν μετάθεση για τα μέρη τους και άρα θα ανοίξουν οι θέσεις για τους νεους διορισμούς του 2023. Επομένως όταν εγώ θα θέλω να πάω στην Α δωδ δεν υπάρχουν θέσεις… παρακαλώ τη γνώμη σας για τον σκεπτικό μου. Ευχαριστώ!!
Ρε παιδια ποσο σίγουρο είναι για του χρόνου? Αυτοί που δεν διορίζονται είναι νωρίς να ανοίξουν καινουριο νημα να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε πραγματα και να διεκδικούμε? @ patreas κάνε μια ηρωική εμφάνιση για ένα και μοναδικό λόγο να μας πεις για του χρόνου να γελασουμε και εμείς που στεναχωριομαστε
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xQ0UQQTHb4u89iSbqoRhNXlVIKlD8rvN/edit#gid=1519478046 βγηκαν τα κενα στο e-wall