0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέτε να μας κάνουν την έκπληξη και να διορίσουν έναν αριθμό αντίστοιχο του περσινού σε Γενική και Ειδική Αγωγή;; Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι διαρροές που αναφέρουν 6000 διορισμούς το φετινό καλοκαίρι. Κατ' εμέ γίνονται σκόπιμα, ώστε το Υπουργείο να κερδίσει τον πόλεμο τον εντυπώσεων την τελευταία στιγμή, ακριβώς όπως έκανε και πέρυσι... Θα κορδώνονται μετά καμαρωτοί και θα λένε όλο υπερηφάνεια: "Σας λέγαμε για 6000 διορισμούς και τελικά διορίσαμε 11000 άτομα". Προσωπικά το εύχομαι και το ελπίζω, καθώς έχω πολλά άτομα στο φιλικό και οικογενειακό μου περιβάλλον, που συνεχίζουν να δουλεύουν ως αναπληρωτές επί σειρά ετών. Και να ξέρετε πως οι περισσότεροι απ' όσους διοριστήκαμε πέρυσι, το ίδιο ευχόμαστε, γιατί μέχρι πέρυσι ήμασταν στη θέση σας και μπορούμε να κατανοήσουμε τις αγωνίες και τις θυσίες που έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Γι' αυτό σας παρακαλώ, κλείστε τα αυτιά σας στις μειοψηφίες που ως συνήθως κάνουν φασαρία και ακούγονται, γιατί πολλή χολή έχει πέσει εδώ μέσα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ"...
Τι ωρα ειναι η εκπομπη των Βουγα και Σιδηρα ;
Ο φιλαράκος από την Πάτμο δεν ήταν ποτέ διοικητικο μέλος του ΠΑΣΑΔ. Μην λέμε ανακρίβειες και γενικότερα καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε έστω και κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία μας ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους. Οι στόχοι του Πασαδ πάντως είναι ξεκάθαροι και δεν άλλαξαν ποτέ ούτε θα αλλάξουν. Αρκετη παραπληροφόρηση έχουμε. Έχω ακούσει 35 διαφορετικά νούμερο διορισμών και όλοι ορκίζονται ότι τα έχουν ακούσει από αξιόπιστη πηγή. Ο προβληματισμός μου είναι ότι έχουμε αποδεχθεί τη διάσπαση του κλάδου σε συλλόγους!! Συλλόγους όπως ο ΠΑΣΑΔ που επι γαβρογλου ενώ όλοι κάνανε κινητοποίηση στο ΥΠΑΙΘ ο τότε πασαδ εκανε το λαγό και έμπαινε από την πίσω πόρτα να συναντηθεί με τον γαβρογλου και να βγαίνει να λέει 10 και 11 χιλ. διορισμούς ( όπως γνωρίζουμε τους κορόιδευαν)!! για αυτόν τον πασαδ λες ότι πάλεψε.. Συνεχίζω, αυτή τη στιγμή αντί όλες οι συλλογικές ομάδες να εκτοπίσουν τους ιδίους αιρετούς που έχουμε 30 χρονιά, κινούνται μονοί τους και ατομικά για τους δικούς τους σκοπούς, ενώ θα έπρεπε να ενταχθούν στον ενιαίο αγώνα όλης της εκπαίδευσης!! Αυτή τη στιγμή το ΥΠΑΙΘ χρησιμοποιεί τους συλλόγους για να μας μεταφέρει ότι θέλει.. ΔΟΕ - ΟΛΜΕ δεν θέλει να τους βλέπει. Αντί να αλλάξουμε τις ισορροπίες συμφωνούμε στη διάσπαση του κλάδου σε 1000 κομμάτιαΠεριμένω να δω τι θα γίνει με τους εν λόγω συλλόγους όταν βγει η κατανομή
Ο φιλαράκος από την Πάτμο δεν ήταν ποτέ διοικητικο μέλος του ΠΑΣΑΔ. Μην λέμε ανακρίβειες και γενικότερα καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε έστω και κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία μας ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους. Οι στόχοι του Πασαδ πάντως είναι ξεκάθαροι και δεν άλλαξαν ποτέ ούτε θα αλλάξουν. Αρκετη παραπληροφόρηση έχουμε. Έχω ακούσει 35 διαφορετικά νούμερο διορισμών και όλοι ορκίζονται ότι τα έχουν ακούσει από αξιόπιστη πηγή. Ο προβληματισμός μου είναι ότι έχουμε αποδεχθεί τη διάσπαση του κλάδου σε συλλόγους!! Συλλόγους όπως ο ΠΑΣΑΔ που επι γαβρογλου ενώ όλοι κάνανε κινητοποίηση στο ΥΠΑΙΘ ο τότε πασαδ εκανε το λαγό και έμπαινε από την πίσω πόρτα να συναντηθεί με τον γαβρογλου και να βγαίνει να λέει 10 και 11 χιλ. διορισμούς ( όπως γνωρίζουμε τους κορόιδευαν)!! για αυτόν τον πασαδ λες ότι πάλεψε..Συνεχίζω, αυτή τη στιγμή αντί όλες οι συλλογικές ομάδες να εκτοπίσουν τους ιδίους αιρετούς που έχουμε 30 χρονιά, κινούνται μονοί τους και ατομικά για τους δικούς τους σκοπούς, ενώ θα έπρεπε να ενταχθούν στον ενιαίο αγώνα όλης της εκπαίδευσης!! Αυτή τη στιγμή το ΥΠΑΙΘ χρησιμοποιεί τους συλλόγους για να μας μεταφέρει ότι θέλει.. ΔΟΕ - ΟΛΜΕ δεν θέλει να τους βλέπει. Αντί να αλλάξουμε τις ισορροπίες συμφωνούμε στη διάσπαση του κλάδου σε 1000 κομμάτιαΠεριμένω να δω τι θα γίνει με τους εν λόγω συλλόγους όταν βγει η κατανομήΜακάρι να είχαμε και άλλους συλλόγους να παλεύουν το ίδιο για διορισμούς όπως ο ΠΑΣΑΔ, ΠΕΑΔ κτλ.