0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις 9. Οποίος ακούει νομίζω ήδη έχει κάψει εγκεφαλικά κύτταρα στο πρώτο δεκάλεπτο. Ένα διαρκές εγκώμιο στους εαυτούς τους για το πόσο συνδικαλιστές είναι και πόσο αγώνα έχουν κάνει...
Vagg99 αν πει κατι ενδιαφερον, ανεβασε
Λες τόσο λίγοι;; Εγώ τους εκτιμώ γύρω στους 550.
Πού κατεβαίνουν οι συνάδελφοι; Τι αλτρουιστικός προεκλογικός αγώνας είναι αυτός;
Αν τα οργανικά κενά είναι λιγότερα από τα 519 κενά των μεταθέσεων, νομίζω ότι δεν είναι άσχημο ένα ποσοστό κάλυψης γύρω στο 86-87%, που αντιστοιχεί στους 450 διορισμούς φιλολόγων, που έγραψα. Οψόμεθα, συνάδελφοι - μακάρι να διοριστούν και πιο πολλοί.
Ξέρω περιοχή που τα οργανικά που έδωσε για μεταθέσεις (και άρα μετά για μεταταξεις και διορισμούς) ήταν περισσότερα από τις συνταξιοδοτήσεις. Όποτε δεν είναι απόλυτο αυτό που έχουμε πει εδώ ότι τα κενά είναι κάτι τις λιγότερα από τις συνταξιοδοτήσεις.
Τα οργανικά κενά των φιλολόγων Γενικής είναι κάπου ανάμεσα σε 800 με 1.000. Θα καλύψει αρκετά μεγάλο ποσοστό για πολλούς λόγους! Σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο 600.
Το έχεις ξαναγράψει αυτό αλλά σε τι το βασίζεις; Γιατί με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν δε βγαίνει. Και τα 600 που έγραψα εγώ άλλοι τα θεωρούν πολλά κιόλας.
Τιποτα για διορισμους ειπωθηκε ;
Προς το παρόν μετράω πόσες φορές είπαν ότι "εμείς είμαστε νεοδιοριστοι..." και "εμείς είμαστε μόνιμοι"
Χάχαχα έτσι ακριβώς. Ο Εμμανουήλ από το survivor πιο χαλαρός είναι με τον εαυτό του