0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξήγησα τι εννοώ και δε θα συνεχίζω την κουβέντα ώστε να μαλώσω μαζί σας. Δε μιλησα για δικαστικούς διορισμούς. Μίλησα για ποσοστό διορισμών από τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ, το οποίο είναι πολιτικό ζήτημα και χρήζει διεκδίκησης. Η διεκδίκηση πρέπει να εκφραστεί νομίζω. Εσείς το θεωρείτε άσχετο με το νήμα εδώ. Καλό βράδυ και καλό διορισμό, σας εύχομαι!
Πολύ σωστά Pasas123 !! Και να πάτε εσείς που φωνάζετε για τον ΑΣΕΠ του 2008 να μιλήσετε και με αυτούς που διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ να σας πουν ποιοι είναι και πως τρύπωσαν μέσα στην εκπαίδευση ... εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όλοι οι άλλοι είχαν βισμα απύθμενο . Και σταματώ την κουβέντα εδώ .
Στους ισχύοντες πίνακες οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ είναι πλειοψηφία. Το να προσδιοριζετε το 08 ως σημείο διεκδίκησης δημιουργεί άλλες αδικίες. Τι γίνεται με τους επιτυχόντες του 2004 και του 2006 που δεν έχουν διοριστεί ακόμα;
Δεν ξέρω αν είχαν βύσμα, αλλά είχαν τουλάχιστον ΑΣΕΠ. Έναν όλοι τους, δυο και τρεις κάποιοι άλλοι.Το προτιμώ από κάτι βύσματα του '21 που κάποια διορίστηκαν, χωρίς να περάσουν ούτε έξω από εξεταστικό κέντρο και χρόνια και ζαμάνια αβγάτιζαν προϋπηρεσία στην υγειά των κορόιδων και προφανώς κάποια θα διοριστούν και το '22!!!
Εύκολα γίνεται η σύγκριση με τους προηγούμενους πίνακες. Τέλος πάντων, μιλώ ως επιτυχουσα του 04,06 και 08. Και ξαναλέω ότι αυτή την στιγμή υπάρχει άλλη νομοθετημενη διαδικασία. Δεν με ικανοποιεί αλλά αυτή είναι. Αν αρχίσουμε τις εξαιρέσεις δεν θα τελειώσει ποτέ η αδικία. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι στα δικαστήρια ήταν ατομική η δικαίωση. Εξ ου και αν κάποιος είχε την δυνατότητα να πληρώνει για κάθε αίτηση ακύρωσης, κάθε αγωγή, κάθε παράσταση του δικηγόρου, για πληρεξούσια ξανά και ξανά, ίσως και να δικαιωθεί. Ομαδικά όλοι οι επιτυχόντες του 08 δεν πρόκειται να διοριστούν. Άσε που αν τυχόν ικανοποιουνταν ένα τέτοιο αίτημα, στη συνέχεια κάποιοι θα ζητήσουν να ισχύσει ο διορισμός τους αναδρομικά από φέτος γιατί με την λογική τους προηγούνται όσων διορίστηκαν με τους ισχύοντες πίνακες. Κάποια στιγμή πρέπει να εκκινήσει μια περίοδος κατά την οποία να γνωρίζουμε τι αναμένεται από εμάς όπως και τι να αναμένουμε εμείς. Άσχετα ωστόσο από το τι σκέφτομαι εγώ ή οποισδήποτε ή το τι νιώθω εγώ δίκαιο ή όχι, αυτό το τοπικ αφορά κάτι άλλο.
Για τους συναδέλφους που θεωρούν το ζήτημα των επιτυχόντων ΑΣΕΠ 2008 άσχετο με τη συζήτηση εδω: Είναι δίκαιο δηλαδή από τους υπάρχοντες πίνακες να έχουν γίνει περίπου 15000 διορισμοί σε ειδική και γενική και να προσλάβουν κι άλλους από τους ίδιους πίνακες ενώ εμείς που περιμένουμε τόσα χρόνια να είμαστε απ΄εξω; Έλεος δηλαδή! Από τους υπάρχοντες πίνακες έγιναν διορισμοί και με το παραπάνω. Προχωράμε παρακάτω!
Χωρίς να θέλω να γίνομαι επιθετική, πρώτον δεν είναι δικοί σας οι διορισμοί διότι δε διευκρινίστηκε από που θα γίνουν οι προσλήψεις, και δεύτερον δεν καταλάβατε καλά: οι ασεπίτες 2008 διεκδικούμε μερίδιο θέσεων από αυτούς τους διορισμούς, ζητάμε να δοθεί πολιτική λύση στο ζήτημα, όπως δόθηκε σε εκείνους τους επιτυχόντες που διορίστηκαν το 2019. Να διοριστούμε και εμείς, όπως μπήκανε αυτοί που είχαν χαμηλότερες βαθμολογίες από εμάς. Άρα, γράφουμε στο σωστό νήμα. Επίσης, δεν είδα να σχολιάσετε το ζήτημα των 15000 διορισμών απο τους ίδιους πίνακες. Ειναι δίκαιο δηλαδή να μείνουν απέξω αυτοί που δεν πρόλαβαν να βάλουν τα πτυχία τους στους νέους πίνακες και να μπείτε όλοι εσείς;
οι νέοι διορισμοί θα γίνουν απο τους υφιστάμενους πίνακες βάση νόμουτι δε καταλαβαίνετε ακριβώς?ο ασεπ 2008 είναι ΑΛΛΟ θέμαοι όποιοι δικαστικοί διορισμοί ειναι κάτι άλλο
Μην εξάπτεστε....θα φανεί στην πορεία τι θα γίνει και τι όχι....μετα απο μια δεκαετία σχεδόν αδιοριστίας ,όχι δεν ειναι δίκαιο δυο φουρνιες διορισμών να γίνουν απ τους ίδιους πίνακες....δεν κατάλαβα δηλαδή...εγιναν οι διορισμοί με αυτους τους πινακες...παμε παρακάτω...ευχαριστω