0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι θες να πεις για τα μεταπτυχιακά και διάφορα; Η πραγματικότητα είναι ότι όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει....Εγώ έλιωσα πριν αρκετά χρόνια να βγάλω και τα δύο. Είμαι σε πανεπιστήμιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να τά χρησιμοποιήσω όπου θέλω.Επίσης, παρατηρώ όσους λένε για διορισμούς με τον νέο νόμο να επικροτούν και να θέλουν το μη άνοιγμα των πινάκων της ειδικής σε μερικούς μήνες... Μάλλον γιατί έχουν πάρει την θέσηΜη σας πω πως λέγεται αυτό ...Υποκρισία και τίποτα άλλο ...
Συγχαρητήρια και καλό διορισμό να έχετε!
Μέχρι το 2000 και κάτι από προσωπική έρευνα το γνωρίζω.Μπορεί και να διορίσουν και περισσότερους, εάν έχουν κάτι πιο κάτω
Πού αναφέρεσαι συνάδελφε;
Σε μόνιμους αναφέρομαι
Μόνιμους ΠΕ 02 διόρισαν 1000 και κάτι. Κάνω λάθος; Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό είναι μετά τον αριθμό στον οποίο αναφέρεστε. Απλώς γίνεται προσπάθεια να συνδεθεί και με την επικαιρότητα, ώστε να περάσει σε μόνιμο διορισμό.
Αγαπητοί συνάδελφοιΤα γεγονότα πάντα ξεπερνούν τις όποιες προβλέψεις και επιθυμίες και οδηγούν μόνα τους τις εξελίξεις. Διαβάστε προσεκτικά και πιστεύω ότι θα σας λυθούν οι περισσότερες αν όχι όλες οι απορίες…Χωρίς καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις, εύχομαι σε όσους δεν διορίστηκαν για λίγες θέσεις, σε όσους διοριζόντουσαν μεν αλλά σε περιοχές «απαγορευτικές» οπότε ρισκάροντας αποφάσισαν να περιμένουν, αλλά και σε όσους δικαιωθούν οι προσφυγές τους από τα διοικητικά δικαστήρια, καλό διορισμό το ερχόμενο καλοκαίρι! Η πίτα θα είναι και το 2022 μεγάλη!https://www.dictyo.gr/index.php/categories/item/68363-megali-ayksisi-aitiseon-syntaksiodotisis-to-2021-logo-evnoikon-diatakseon