0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχει κανείς κάποιο νέο για τους νεους διορισμούς των επιτυχόντων ασεπ2008?
Αγαπητοί συνάδελφοιΤα γεγονότα πάντα ξεπερνούν τις όποιες προβλέψεις και επιθυμίες και οδηγούν μόνα τους τις εξελίξεις. Διαβάστε προσεκτικά και πιστεύω ότι θα σας λυθούν οι περισσότερες αν όχι όλες οι απορίες…Χωρίς καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις, εύχομαι σε όσους δεν διορίστηκαν για λίγες θέσεις, σε όσους διοριζόντουσαν μεν αλλά σε περιοχές «απαγορευτικές» οπότε ρισκάροντας αποφάσισαν να περιμένουν, αλλά και σε όσους δικαιωθούν οι προσφυγές τους από τα διοικητικά δικαστήρια, καλό διορισμό το ερχόμενο καλοκαίρι! Η πίτα θα είναι και το 2022 μεγάλη!https://www.dictyo.gr/index.php/categories/item/68363-megali-ayksisi-aitiseon-syntaksiodotisis-to-2021-logo-evnoikon-diatakseon
Αυτοι ειναι ικανοι να κανουν το ωραριο 30 ωρες για να μπαλωσουν τα κενα. Τελειωσε το ΕΣΠΑ φετος που το ειχαν καταναλώσει εμπροσθοβαρως και εμειναν πολλα σχολεία αδεια. Σε ενα ιδανικο κράτος πρεπει να διοριζει με μετρο μεν εκει που πρεπει δε και χωρις να κοβει ραβει και να καταργει ειδικότητες.
Όσο και να κοψουν και να ράψουν δε βγαινει
Η πίτα θα είναι και το 2022 μεγάλη!
Μήπως βιαζόμαστε λιγάκι;
Πιο έξω δεν θα μπορούσες να πέσεις..μάλλον με άλλη με μπερδεύεις,γιατί να μην θέλω να γίνουν διορισμοί;Όλοι οι αδιόριστοι θέλουμε να γίνουν διορισμοί αλλά δεν είναι πολύ πρώιμο να ακούμε συγχαρητήρια για κάτι που είναι βέβαια επιθυμητό,αλλά αβέβαιο;Εγώ είμαι επιφυλακτική εσύ μπορείς να ευχαριστήσεις τον συνάδελφο που σε συνεχάρει!
Και αργησε να έρθει για τον αγώνα που έχουμε κάνει μερικοί . Στα δικά σου μάτια που δε τους θες το βλέπεις βιαστικό....ο χρόνος είναι σχετικος