0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να τελειώνουμε με το θέμα εκτός την δήλωση του βοριδη και την γενικότερη δήλωση της κεραμεως στην Φλώρινα έχεις εσύ άλλη πληροφορία ότι θα γίνουν διορισμοί? Αν ναι πες την μπας και χαρούμε.
Για να τελειώνουμε με το θέμα επειδή δε θα χαρείς δε θα σου πω....αλλά αναρωτιέμαι θες και αλλού δήλωση ,όταν το έχει πει ο
Η υπουργός δηλωσε επίσης ότι λόγω των αποκλεισμών λόγω παραβόλου γινονται προσπάθειες να ανοίξουν οι πίνακες ΝΩΡΙΤΕΡΑ....Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλα...ακουστηκε και αυτό
Νωρίτερα δεν ανοίγουν διότι υπάρχει νομοθεσία ,αν ήταν να ικανοποιηθούν θα το έκανε ήδη ,δε θα καταστρατηγουσε το νόμο...η απελπισία σου κάνει μπαμ
Η απελπισία μου σχετίζεται με το ότι εμεινα εκτός πίνακα κ θα ήμουν αναπληρώτρια ....χάνω ενσημα, προυπηρεσια κλπ ενώ κάποιοι βολευτηκαν...καλη ωρα σαν εσενα.... ,Χωρίς να καταλαβαινεις οτι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε...τωρα πως κ γιατι πιστευεις οτι σου εξασφαλιζει κατι το κλειδωμα....ξαναλεω προσεχε μη βρεθεις στην αντιπερα οχθη....μετα μη ζητας αλληλεγγυη συναδελφων
Αγαπητή , όταν λες βολεύτηκα σε ενημερώνω πως έχω 3 επιτυχίες ασεπ δουλεύω απ' το 2009 και δε διορίστηκα για 5 άτομα διότι έχασα μόρια ΑΣΕΠ και δισπροσιτα...για τη δική σου περίπτωση θα πω ας προσεχές . Να σε ενημερώσω επίσης πως την αίτηση την έκανα από το νοσοκομείο ενώ χατοπαλευα με σωληνάκια παντού σαν τον ρομποκοπ κ λάθη δε λν έκανα !!Αν διοριστω λοιπον το αξίζω.Αρα μη μου λες τη μικρή πικρή σου ιστορία γιατί κάποιοι έχουμε πικροτερη[/quoteΈτι περισσοτερο λοιπόν, δεν έχεις κατι να φοβασαι αν ανοιξουν οι πινακες,δεν αμφισβητώ την αξία σου....αλλα όπως δεν σε νοιάζει εσένα που εγω δεν εχω δικαιωμα εδω κ 2 χρόνια να μπω σε τάξη να πάρω μυρωδιά μαθηματος ετσι κ μενα δεν με νοιαζει ο Ασεπ σου 🤷
Αγαπητή , όταν λες βολεύτηκα σε ενημερώνω πως έχω 3 επιτυχίες ασεπ δουλεύω απ' το 2009 και δε διορίστηκα για 5 άτομα διότι έχασα μόρια ΑΣΕΠ και δισπροσιτα...για τη δική σου περίπτωση θα πω ας προσεχές . Να σε ενημερώσω επίσης πως την αίτηση την έκανα από το νοσοκομείο ενώ χατοπαλευα με σωληνάκια παντού σαν τον ρομποκοπ κ λάθη δε λν έκανα !!Αν διοριστω λοιπον το αξίζω.Αρα μη μου λες τη μικρή πικρή σου ιστορία γιατί κάποιοι έχουμε πικροτερη
Ετοιμάσου για τους επόμενους