0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 2160+ μου το έστειλαν σε προσωπικό μήνυμα και το βάζω μόνο για να πω ότι είναι πιο πάνω το νοϋμερο
Αφού αναγνωρίζονται όλα τα μεταπτυχιακά θα κάνει προσλήψεις για συγκεκριμένο μεταπτυχιακό; Όπως πριν μερικά χρόνια που υπήρχαν φήμες ότι θα γινόταν προσλήψεις αναπληρωτών για ΖΕΠ και ΔΥΕΠ μόνο για κατόχους του μεταπτυχιακού της διδασκαλίας της ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας; Κάτι παρόμοιο εννοείς;
Εφόσον έχουμε φτάσει στο σημείο οι γεροί παρατηρητές που έχουμε απομείνει να αντιμετωπιζόμαστε με το συγκεκριμένο τρόπο, πλέον έχει διαμορφωθεί το καθεστώς που δεν εκτιμά τη δημοκρατία
Πάμε πάλι από την αρχή. Γνωρίζω ότι συγκεκριμένο μεταπτυχιακό και όχι τυχαίας περίπτωσης προωθείται για διορισμό και βρίσκεται στο 2000+ στους ΠΕ02. Το 2160+ μου το έστειλαν, αλλά έχει αναφερθεί ξανά και, τότε, απάντησα ότι είναι πιο μετά για να μην ανησυχεί όποιος με ρώτησε.Απλώς, όσοι ξέρουμε να παρατηρούμε δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταλάβουμε τι γίνεται.
Να επαναλάβω ότι μόνο σε ΠΕ02 έχω αναφερθεί και χωρίς καμία διασύνδεση. Μόνο παρατηρητικότητα χρειάστηκε.