0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απάντηση σε μήνυμα που μου στείλατε: δεν είμαι διορισμένη ούτε το nickname ηταν ποτέ αυτό που μου αναφέρατε στο μήνυμά σας.Και με την ευκαιρία να πω ότι από τη μια οι διορισμοί που θα γίνουν, από την άλλη οι απειλές που δέχθηκα επιβεβαιώνουν ότι η παρατηρητικότητα για την ώρα μια χαρά τα πάει.
Πανεξυπνε παρατηρητη και μεγα γνωστη της πραγματικοτητας...Μας ειπες ενα νουμερο του πινακα που θα διοριστει.Στην αρχη ηταν 2000.Μετα εγινε 2160+. Μας ειπες προωθειται το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο για διορισμους!Ξεχασες να πεις οτι ολοι οσοι ειναι πριν απο αυτο το νουμερο, εχουν δεν εχουν μεταπτυχιακο, θα διοριστουν βασει νομου.Η παρατηρητικοτητα σου σε εμποδιζει να καταλαβεις τη στοιχειωδη λογικη? Αν διορισει βασει αυτου του νομου εισαι ακυρος. Για να βγαλει αλλο νομο που θα μοριοδοτει περισσοτερο το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο ουτε κουβεντα! Η σκεψη σου και η γραφη σου κινειται μεταξυ σφυρας και ακμονος! Μια προταση με ρημα υποκειμενο αντικειμενο και υπαινιγμους που μονο στο δικο σου μυαλο βγαζουν νοημα. Μερικες φορες ουτε καν αυτα. Και οχι δεν ειμαι φιλολογος, ειμαι φυσικος, νεοδιοριστος αλλα δεν παιζω με την αγωνια των συναδελφων που ελπιζουν οτι μπορει και να φιαξει η ζωη τους αν μονιμοποιηθουν. Και προς τους υπολοιπους συμβουλη:Οσο περισσοτερη σημασια του δινετε και ασχολειστε μαζι του τοσο περισσοτερο θα γραφει ασυναρτησιες και θα σας αγχωνει!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥ
Επειδή τα μεταπτυχιακά συνδέονται με νέους διορισμούς
Παρατηρητικότητα:γραμμική αντίληψη του χρόνου