0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι επιτυχόντες ασεπ 2008 ήταν απλά επιτυχόντες ( και όχι διοριστέοι ) μιας άλλης προκήρυξης , ενός άλλου συστήματος διορισμώνΠλέον έχουμε νέο σύστημα, νέο νόμο, δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο , βασικά δε γίνεται
Ναι, δεν διαφωνώ,αλλά μετά από αυτό που είδα και άκουσα κατάλαβα πως υπάρχουν ζυμώσεις στο παρασκήνιο,τώρα αν θα πετύχουν κάτι οι συνάδελφοι δεν ξέρω όμως προσπαθούν για νομοθετική ρύθμιση και ο Χατζηνικολάου είπε στην Κεραμέως ότι μπορεί να μην είναι νόμιμο είναι όμως το ηθικό.Εσύ τι καταλαβαίνεις;
οτι δεν ειναι νόμιμοαρα πέφτει κάτω
Εσύ καταλαβαίνεις αυτό, εγώ κάτι άλλο..ό,τι είναι να γίνει θα γίνει,εγώ όπως προείπα,δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, απλώς ανέφερα αυτό που είδα.
αυτός ο PASAS123 εμφανίζεται μόνο όταν τιθεται το θέμα των επιτυχόντων του ασεπ2008,τι εμμονη ειναι αυτη, αστειος ο τύπος
ΑΣΕΠ 2008 ;;;Υπάρχει νέο σύστημα διορισμών....
Αυτό δεν λέει απαραίτητα κάτι. Όταν διορίστηκαν οι δικαιωθέντες δικαστικά, υπήρχε άλλο σύστημα διορισμών, ο 3848 της Διαμαντοπούλου, ο οποιός βέβαια δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Δεν υπήρξε εμπόδιο η ύπαρξη νέου συστήματος διορισμών στο διορισμό επιτυχόντων του 2008. Δεν λέω ότι συμφωνώ ή διαφωνώ, απλώς επισημαίνω το γεγονός ότι δεν έχει σημασία ή όχι αν υπάρχει νέο σύστημα διορισμών. Το αν έχουν γίνει διορισμοί με το νέο σύστημα ίσως έχει σημασία, αλλά και σε αυτό η απάντηση πρέπει να δοθεί από νομικούς.