0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ελεγα εδω και καιρο... Επιβεβαιωθηκα... Ευχαριστώ. Τα λεμε τον Μαιο ή Ιούνιο με την κατανομη μονίμων διορισμων για το φετινο καλοκαίρι...
Εμεις Αντριανα τα λεγαμε εδω και μηνες αλλα καποιοι μας χλευαζαν...Anyway... Ο Μπρατης στο ποστ ανεφερε 6000 κενα συν αυτα που θα προκύψουν φετος.. Σε ενα αρθρο που διαβασα χθες απο εναν Αιρετό, αναφερθηκαν αλλα 6-7 χιλιαδες κενα απο φετινες συνταξιοδοτησεις.. Εγω πιστευω παμε για εναν αριθμο προσληψεων κοντα στις 10 χιλιαδεςΔεν εχω διασυνδεσεις με υπουργεία, απλως προσπαθω να βγαλω ακρη απο τα γεγονοτα και τα στοιχεια...Συνηθως πεφτω μεσα...Τα λεμε τον Μαιο ή Ιούνιο με την κατανομη...
Οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες και στις δύο βαθμίδες.Απλά υπάρχει μια περίεργη σιγή από το υπουργείο. Τους περσινούς διορισμούς τους διαφήμιζε σε κάθε της συνέντευξη επί ένα χρόνο η Κεραμεως.. Τώρα, που είναι στο απόσπασμα από όλους τους εκπαιδευτικούς με τη διαχείριση της πανδημιας στα σχολεία, με την αξιολόγηση, με όλα αυτά που βλέπουμε, δε θα είχε ρίξει λίγο τυράκι με ένα έστω μικρό νούμερο διορισμών για φέτος για να μας αποπροσανατολισει λίγο από το φιάσκο που υπάρχει στα σχολεία φέτος; Δε θα είχε αρχίσει να το εκμεταλλευεται πολιτικά; Δεν ξέρω. Μακάρι να γίνουν πολλοί διορισμοί. Και δεν ξέρω και αν αυτή η σιγή εκ μέρους της για διορισμους συνδέεται και με τη σιγή περί ανοίγματος πινάκων ειδικής αγωγής (που κανένας δε λεει τίποτα - ούτε ναι ούτε όχι).