0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.facebook.com/groups/340065609409953/posts/4753174914765645 Μπράτης
Ποια δικαστική απόφαση, τι λέτε ; ως πότε θα διορίζουν τα δικαστήρια;
Αγαπητέ Simple,Εύχομαι να γίνονται καθε χρόνο διορισμοί και μάλιστα πολλοί. Για αυτό πάλευα και αυτό θα θεωρώ πάντα δίκαιο.Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια αντίδραση στους πιθανούς διορισμούς. Δεν έχει όμως την ίδια πηγή παρόλο που είναι λυπηρή κάθε τέτοια άποψη.Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εγώ προσωπικά τον γνώριζα καλά. Πρόσεξε όμως αυτά που θα αναφέρω και κρίνε εσύ στο τέλος. Υπάρχουν πολλές περιοχές που ζήτησαν το περσινό καλοκαίρι να ιδρυθούν νέες οργανικές στην πληροφορική(για α/θμια μιλώ). Δεν εισακούστηκαν και τελικά σχεδόν όλοι οι διορισμοί των πληροφορικών έγιναν σε μέρη που αμφιβάλλω αν υπάρχει αεροδρόμιο! Αν υποθέσουμε ότι σε λίγες μέρες αποχωρήσουν λόγω σύνταξης από την εκπαίδευση 100 πληροφορικοί, θα είναι δίκαιο να διοριστούν άλλοι τόσοι ακόμη κι αν εγώ δεν διεκδικήσω καμία από αυτές. Αυτό λέει ο νόμος. Φυσικά δεν θα είχε κάποιο κόστος, μάλιστα είναι ηλίθιος νόμος ειδικά εν καιρώ που φαίνεται να ρολάρουν ξανά οι διορισμοί, αλλά το προσπερνώ. Φαντάσου όμως να πάει το υπουργείο να θυμηθεί τάχα μου ότι πρέπει να συστήσει φέτος τις οργανικές που του είχαν ζητήσει από πέρσι αυτές οι πολλές περιοχές στην α/θμια;;; Έχω το δικαίωμα κατά τη γνώμη σου να θεωρηθώ εξαπατημένος; Ότι με δ!@0L0στειλαν τζάμπα (χωρίς δικαίωμα διεκδίκησης των θέσεων αυτών) για να μπουν άλλοι; Δεν εγείρονται ηθικά ζητήματα;Αυτά. Δεν κουράζω ξανά. Πραγματικά εύχομαι πολλούς διορισμούς φέτος ξανά καθώς και αποτροπή πιθανόν αδικιών, έτσι τουλάχιστον όπως τις ορίζω εγώ.
Αν και νεοδιόριστος, συνασπίζομαι με Σερραίο και 3Κ και εύχομαι από καρδιάς να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι διορισμοί φέτος το καλοκαίρι. Αν δοθεί και το δικαίωμα μετάθεσης στους διορισθέντες του «πρώτου κύματος» ακόμα καλύτερα, αν πάλι όχι, καλή καρδιά! Αυτό που προέχει είναι οι διορισμοί… Και φέτος και του χρόνου και κάθε χρόνο από εδώ και στο εξής.
Υπάρχει ως ενδεχόμενο να διορίσουν τον αριθμό των συνταξιοδοτήσεων ανά ειδικότητα π.χ. έφυγαν 200, παίρνω 200; να εφαρμοστεί δηλαδή το 1:1;
Το 1:1 αφορά τον αριθμο σε ΔΥ αλλα ανα ειδικοτητα δεν θα γινει γιατι μπορει να εφυγαν π.χ. 500 ΠΕ11 αλλα αν υπήρχαν 1500 υπεραριθμοι τωρα πλεον θα εχουν 1000 υπεραριθμους οποτε πως θα παρουν αλλους 500;Οπότε θα διορισουν σε οργανικά κενα μετα τις συνταξιοδοτησεις