0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Κοπτης ανεφερε οτι θα γινουν και στην Ειδικη και στην Γενικη. Εγω αυτο διαβασα ..Και πιστευω οτι αυτο διαβασατε και εσεις (αναγνωση ειναι). Οποτε το θα δειξει, ειναι δικο σας συμπερασμα
Γιατι να μην ανοιξουν φετος ; μπορει να παρει αναπληρωτεςς απο τους εν λογω πινακες. Και να διορισει στο μελλον.
Γιατι δε γινονται ; Δεν γινεται να ανοιξει τους πινακες για αναπληρωτες κσι ενδεχομενους διορισμους και να κανει διορισμους με τους οριστικους που εχουν ισχυ 31/8/22 ;
κι ενας ανθρωπος πχ ενας πε02 θα υπαρχει σε δυο πινακες ταυτοχρονα εναν προσωρινο καινουριο και εναν οριστικο παλιο με διαφορετικη σειρα;;πχ θα ειναι σειρα 100 στους παλιους οριστικους και 80 στους νεους προσωρινους ταυτοχρονα;δεν νομιζω οτι γινονται αυτα τα πραγματα ρε παιδια ..ασε που αν καποιος διοριστει με τους παλιους αντε να το βγαζουν μετα απο τους νεους προσωρινους προκειμενου να γινουν κι αυτοι με τη σειρα τους οριστικοι πινακες..ενα μπαχαλο δηλαδη ...ο καημος ορισμενων ξεπερνα τη σοβαροτητα και τη λογικη μου φαινεται
Aυτοι που διοριστηκαν παντως ειδικη μια χαρα ηταν και στους προσωρινους γενικης
ναι δεν ηταν σε δυο διαφορετικους πινακες γενικης η ειδικης..ηταν σε εναν γενικης κι εναν ειδικης..οσο κι αν λεμε οτι η εκπαιδευση ειναι ενιαια ειναι διαφορετικο το ειδος προσφορας..θεωρητικα τουλαχιστον ..μην απανταντε ή μιλατε απλως και μονο για να απαντησετε ή να μιλησετε..καταλαβαινουμε το αγχος ορισμενων , ολοι το εχουμε περασει αλλα μη λεμε οτι να ναι και μετα λεμε το υπουργειο κι η κοινωνια δεν μας αντιμετωπζει με σοβαροτητα..αν ακουγατε κατι τετοιο να το λεει ενας αλλος κλαδος τι θα λεγατε;;οτι λενε χαζομαρες προφανως..με το συμπαθειο κιολας , αλλα...
Περα απο διορισμους,εγω πιστευω δεν θα γινουν,δεν καταλαβα γιατι δεν γινεται.Στην γενικη ειμαι σειρα 200 ασπουμε μεχρι 31/8 που εχουν ισχυ.Οταν βγουν νεοι προσωρινοι ειμαι σειρα 400.Που το προβλημα
το θεωρεις λογικο ξαναλεω να υπαρχουν δυο πινακες για την ιδια ειδκοτητα;;ταυτοχρονα;;παγκοσμια πρωτια στα χρονικα..να εχουν ισχυ ταυτοχρονα δυο διαφορετικοι πινακες ιδιας ειδικοτητας;;;για να πανε ολμε και δοε να το ζητησουν -που σιγα μην το κανουν γιατι αλλο πουλημενοι αλλο ξεμωραμενοι- να γελανε και τα κοτσανια χιλια χρονια..κι αντε να μας ξαναπαρει κανεις στα σοβαρα..και θα χουν και δικιο...