0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αιτησεις μετάθεσης εχουν κλεισει για φετος. Αναμένονται αποτελέσματα. Και δεν μπερδευω κάτι.αλλο χαριζω την απόσπαση για διευκόλυνση που στην ουσια τους κοβει την μετάθεση αρα μεχρι να βγουνε στη σύνταξη πρεπει να την υπηρετήσω.
Αποτελέσματα πότε; τον Μάιο; Μέχρι τότε μπορεί να περάσει τροπολογία και να το ρυθμίσει το θεμα
σας βαρεθήκαμεδιορισμοί σε ΟΤΙ δώσει το υπουργείοόπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια όπως έκανε και τις προηγούμενες δεκαετίες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ ανήθικο να κάνει ΦΕΤΟΣ διορισμούς σε ότι δώσει για διορισμούςμετά απο 10+ χρόνια αδιοριστίας είναι ντροπή (αυτό είναι το ανήθικο) να ζητάτε και να μη γίνουν διορισμοί (μέσο του ας γίνουν το 23..) , και να μειωθεί η διετίααυτο το όλα τα κενά στη φόρα ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΖΗΤΉΣΑΤΕ ΠΕΡΥΣΙ?? μετά απο 10+ χρόνια αδιοριστίας εμφάνισαν όλα τα κενά? ΟΧΙ και το ξέρατευπάρχουν ειδικότητες που μετά απο 10 χρόνια αδιοριστίας είχαν τόσα λίγα οργανικά?? ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑέδωσαν ότι ήθελαν τα κενά οργανικά είναι αμέτρητα σε ΟΛΕΣ τις ειδικότητες, φυσικό επακόλουθο 10+ χρόνια αδιοριστίας και συντάξεων ταυτόχροναΦιλε, εγω που τα γραφω ειμαι Φυσικος!!!δε σας είδα να μιλάτε και να φωνάζετε για αυτό ΠΡΙΝ τους διορισμούς και μετά το διορισμό σας, παρά μόνο στο άκουσμα διορισμών, γιατι??άμα θέλετε μείωση της διετίας να ισχύει για ΟΛΟΥΣ όχι μόνο για εσάς.... και για όσους διορίστηκαν στην ειδική,να διεκδικήσουν και αυτοί τα κενά, σας συμφέρει?? ?? ??ας σταματήσει αυτός ο παρτακισμόςτόσα χρόνια οι διορισμοί στο παιδείας ηταν στο πάγο και τώρα βρήκαμε λόγο να αρπαχτούμε μεταξύ μαςμετά από 10 χρόνια αδιοριστίας και συντάξεων οι Φυσικοί π.χ. ( εντελώς τυχαίο το παράδειγμα) ή οι ΠΕ82 είχαν 87 ΜΟΝΟ οργανικά και 148 αντίστοιχα? τα έκρυβαν και τα κρύβουν και το ξέρατε και το ξέρετε τώρα σας πείραξε που θα συνεχιστούν οι διορισμοί ,που θα έχουμε μια κανονικότητα εις γνώση μας αυτή η διετία ήταν και είναισας είπε κανείς ότι αφου γίνουν διορισμοί το καλοκαίρι του 2021 ΔΕ ΘΑ ξανα γίνουν? ?? ? γιατί απαγορεύεται ? ??ελεος
Παράθεση από: GiannisPs στις Φεβρουαρίου 23, 2022, 11:29:29 pm Μαθήματα ηθικής ,να τα κάνεις αλλούΌταν διορίστηκες το υπουργείο έβγαλε κάποια κενάΤώρα θα βγάλει αλλά Δε υπάρχει τπτ κακό σε αυτόΔεν είναι παράνομοEnd of story
Εγω δεν θελω να ανηκω στο Παντα απο την στιγμη που υπατχουν κενα και ειμαι σε οριστικο πινακα... Αστα πονηρα...Να κανει και του χρονου με νεους πινακες στην Ειδικη...δεν αντιλεγω
Και σου το ξαναλεω..Να μεινω εξω για λιγο το κατααλαβαινω.... Αλλα να υπαρχουν οργανικα κενα και να ειμαι σε οριστικους που εχουν ισχυ μεχρι το καλοκαιρι ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ....Και συμφωνω να γινουν νεοι διορισμοι το 23...ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Στην Γενικη ας διορισει και του χρονου.. Ειλικρινα δεν με ενδιαφερει.... οργανικα υπαρχουν πολλα και εκει..Στην Ειδικη ομως παμε σε νεους πινακες φετος...Και ηδη υπαρχουν πολλα κενα σε ΣΜΕΑΕ και ΤΕ ( Τα νεα ΤΕ ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ)Εγω για την ΕΙΔΙΚΗ ΜΙΛΑΩ ΣΑΛΑΜΑΚΙ